• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Evroliga hoće Vasilija Micića: Samo je jedan košarkaš traženiji od srpskog plejmejkera!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Generalni menadžeri evroligaša nemaju dilemu koga bi odmah doveli

 svi bi u evroligi htjeli da dovedu vasilija micića Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Vasilije Micić, najbolji igrač Evrolige za prošlu sezonu, jedan je od igrača koje bi svi generalni menadžeri htjeli u svojim ekipama.

"Dži-emovi" učesnika najjačeg takmičenja učestvovali su u redovnoj anketi i čak 22,2 odsto bi odmah dovelo Vasu, da je to moguće. Samo je krilni centar Barselone Nikola Mirotić dobio više procenata glasova u toj anketi (27,8 odsto), dok je centar Reala Valter Tavares treći, sa 16,7 odsto.

Možda će vas zanimati

Micić ove sezone postiže 16 poena po meču, uz 3,6 asistencija u prosjeku, a nedavno je donio pobjedu protiv svog bivšeg tima, Crvene vezde.

U danas objavljenim rezultatima kao glavni favoriti za plasman na Fajnal-for su viđeni Barselona (94,4 odsto), Real (94,4), CSKA (66,7) I Armani (55,6 odsto).

Zanimljivo je da je na pitanje "koji je najzabavniji tim za gledanje" najviše glasova dobio Real Madrid (33,3), a da drugo mjesto dijele Efes i (iznenađujuće?) Asvel, sa 16,7 odsto.

Naravno, najprijatnije iznenađenje sezone je furiozna ekipa Uniksa, koja je ostvarila 10 pobjeda u posljednjih 13 mečeva, a "najneprijatniji" protivnici su Barselona (33,3), Olimpijakos (22,2) i Efes (11,1 odsto glasova).

Najbolji igrač u završnicama je Nikola Mirotić (33,3), a igrač koji je najviše napredovao je Eli Okobo iz Asvela (55,6 odsto glasova). Takođe, za najboljeg šutera izglasali su Markusa Eriksona iz Albe, a prati ga Barselonin Kajl Kjurik.

Trener sezone za sada je Pablo Laso (i to sa 44 odsto glasova), a nije potrebno naglašavati ko je "viđeni" MVP za takmičarsku 2021/22. Naravno, Nikola Mirotić (33,3).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC