• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tresemo se dok gledamo Novaka, a oni mu ovo rade: Pešić ima poruku za Đokovića - pokaži im da si najjači

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor "orlova" ima poruku za Nikolu Jokića.

 Svetislav-Pesic-o-Novaku-Djokovicu Izvor: Profimedia/MN Press

Košarkaški savez Srbije (KSS) proglasio je ovog utorka Nikolu Jokića i Sonju Vasić za najbolje u prethodnoj godini, a događaju u jednom beogradskom hotelu prisustvovao je i selektor "orlova" Svetislav Pešić.

Njegov zadatak biće da Srbijom zablista na Evropskom prvenstvu, a da ujedno i laureata Jokića ubijedi da obuče dres reprezentacije, pošto smo bez njega u sastavu ostali bez plasmana na Olimpijske igre. Iako nije igrao za Srbiju, Jokić je zbog MVP nagrade NBA lige trijumfovao ispred Bogdanovića, Teodosića i Micića.

"Možda za vas nije bilo dileme, ali bilo je i te kako uspješnih sezona", poručio je Pešić novinarima govoreći o nagradi, a potom je dodao da su individualna priznanja sada odnijela pobjedu nad uspjesima reprezentacije i "vječitih".

Pešić dodaje da mu se sviđa što se nastavlja tradicija KSS, pošto svaka nagrada i te kako znači igračima za samopouzdanje, ali nije mnogo želio da govori o ciljevima za 2022. godinu. Poželio je samo da smo svi "živi i zdravi", a ostale stvari ćemo već držati pod kontrolom.

Tako je nekome Nova godina već počela odlično, a nekima, poput Novaka Đokovića, baš i nije. Srpski as je prethodnih pet dana bio zatvoren u Melburnu zbog otkazivanja vize, ali je na kraju uspio da pobijedi na sudu.

"Svi mi volimo Novaka, igramo sa njim, tresemo se pored televizora, ja pogotovo, i stvarno mi je žao što je došlo do toga da mu se umanjuju rezultati koje postiže. I sve ono van sporta. Ali, šta da radimo, to je novi izazov i dokazivanje, zato je najbolji sportista na svijetu i želim mu zdravlje i da pokaže da je najjači na terenu", zaključio je Pešić.

Pogledajte i fotografije sa današnjeg koktela KSS:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC