• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Herojska pobjeda Fenerbahčea, Gudurić junak u Istanbulu: Saša Đorđević odmah poslao poruku od kuće!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jako bitna pobjeda ekipe srpskog stručnjaka. Gudura je bio u prvom planu.

 marko gudurić najefikasniji u pobjedi fenerbahčea protiv žalgirisa Izvor: Profimedia/twitter/screenshot/@CoachDjordjevic

Dok je Saša Đorđević odsutan zbog korone, njegov Fenerbahče jako loše je počeo meč protiv Žalgirisa, ubacivši samo sedam poena u prvoj četvrtini. Ipak, u odsustvu trenera i povrijeđenog tandema Jan Veseli - Nando De Kolo, srpski bek Marko Gudurić preuzeo je ulogu lidera i vodio ekipu do pobjede!

Gudurić je bio prvi strijelac tima sa 19 poena, a u najvažnijim momentima punio je sve statističke kolone i radio sve prave stvari na terenu - ubacio je tri trojke, uhvatio četiri skoka, podijelio pet asistencija, ukrao tri lopte...

Sa njim na čelu, Fenerbahče je zaostatak "minus 14" (34:48) sa kraja treće četvrtine pretvorio u vođstvo na tri minuta do kraja, 63:62. I na početku i na kraju te serije Gudurić je postizao koševe, a u tom naletu ubacio je 10 poena.

Poslije svega dobrog što je vidio, trener Đorđević poslao je iz izolacije poruku čestitke i priznanja ekipi za urađeno: "Jedan sa hrabrošću je vojska!"

Uz Gudurića, najefikasniji među domaćima bili su Šehmuz Hazer sa 13 poena, Akile Polonara sa 10, Tarik Biberović sa devet... Sa druge strane, u Žalgirisu su samo dvojica bili dvocireni - Edgaras Ulanovas (16) i Karolis Lukosijunas (15)

Fenerbahče je i u veoma teškoj "kadrovskoj" situaciji nastavio da korača ka plej-ofu, pa je poslije trijumfa protiv Olimpijakosa savladao i litvanskog velikana pred gostovanje Makabiju 27. januara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC