• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muke za Zvezdu - Taman ušao u formu, pa se povrijedio! Radonjić otkrio, napada Barsu bez dvojice stranaca!

Autor Haris Krhalić

Problem ima i Stefan Marković, ali je njegovo stanje sve bolje.

 Ostin Holins se povrijedio pred Barselonu Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde nakon serije pobjeda u Evroligi idu na najteže moguće gostovanje. Biće gosti prvoplasiranom timu Evrolige u Barseloni u petak od 21 čas. 

U okviru 30. kola Evrolige sastaće se sa timom koji je u Beogradu pobijedio poslije velike borbe sa 76:69, a u 12 mečeva sa Barsom u Evroligi crveno-bijeli za sada imaju dvije pobjede.

"Poslije napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo uz jednu utakmicu koju smo odigrali protiv ekipe SC Derbi, i uradimo stvari koje su nam bile potrebne u ovom trenutku. Nastavljamo takmičenje u Evroligi, slijedi nam Barselona lider na tabeli, i po svemu onome što je pokazala najozbiljniji kandidat za prvaka u ovogodišnjem izdanju ovog takmičenja", istakao je trener crveno-bijelih Dejan Radonjić.

Na ovom meču će tim biti bez Ostina Holinsa, jednog od najboljih igrača ekipe u prethodnom periodu. 

"Moramo biti spremni i u odbrani i u napadu da odgovorimo, da budemo skoncentrisani, atletski izuzetna ekipa, koja ima mnogo mogućnosti u oba pravca, svakako nas očekuje izuzetno težak meč u ovom trenutku. Idemo na put bez Holinsa, ali daćemo sve od sebe da budemo konkurentni ekipi Barselone u ovom meču“ rekao je trener crveno bijelih koji je dodao da je Maik Cirbes i dalje van ekipe, a Stefan Marković zdravstveno znatno bolje nakon povrede ruke.

Velike bitke ispod koša vodiće i Eron Vajt, kome je jasno koliko će ovo biti težak meč.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv top tima koji uz to još igra kod kuće. Odlična, fizički izuzetno dobra ekipa, dobro vođena od trenera, igraju dobro. Imaju mnogo opcija kao tim, dugu klupu i mnogo oružja. Takođe, mogu da igraju na različite načine. Moraćemo da odigramo čvrsto, da se borimo, da odigramo dobru odbranu, da se držimo naše igre i našeg sistema i tako sebi damo šansu da napravimo nešto u Barseloni. U dobrom smo ritmu, imali smo u posljednje vrijeme dosta teških utakmica i pronalazili smo načine da pobjeđujemo. Sada samo treba da nastavimo da se borimo i da igramo našu igru pa ćemo vidjeti…" rekao je Eron Vajt.

Ekipa Crvene zvezde se odmah nakon utakmice u Španiji, vraća za Beograd, a već u ponedeljak crveno bijele očekuje meč 23.kola regionalne lige protiv Cibone u Zagrebu koji se igra od 21 sat.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC