• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je u TOP 8? Prvi čovjek CSKA konačno progovori: Nema šanse da se vratimo u Evroligu

Autor Haris Krhalić

Predsjednik CSKA iz Moskve je donio vijesti koje smiještaju Crvenu zvezdu u prvih osam ekipa u Evroligi.

 Predsjednik CSKA o odluci Evrolige Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda, ali i cijela košarkaška Evropa čeka konačnu odluku Evrolige po pitanju učešća ruskih klubova u ovom takmičenju. Trebalo bi da se 21. marta i definitivno odluči da li će ruski timovi biti suspendovani iz takmičenja. Ipak, Rusi se ne nadaju mnogo...

Predsjednik CSKA iz Moskve i prvi operativac ovog kluba Andrej Vatutin je u izjavi za rusku državnu agenciju Tas rekao da će Evroliga sasvim sigurno izbaciti sva tri ruska tima iz takmićenja.

"Evroliga je svoj rok za donošenje odluke postavila za 21. mart, ali mi već znamo odgovor koji ćemo dobiti. Mislim da to svi znaju. Biću srećan ako nisam u pravu i obećavam da ću popiti šampanjac ako me odluka iznenadi", rekao je Vatutin.

U slučaju da UNIKS, Zenit i CSKA budu izbačeni iz takmičenja šanse Crvene zvezde za mjesto u Top 8 drastično rastu, a Vatutin je sada istakao da trenutno nije samo politika problem. Jednostavno u ovako zgusnutoj sezoni, teško je naći termine za odigravanje mečeva koji su do sada propušteni.

"Teško je zamisliti da će ruski timovi imati priliku da nastave takmičenje u Evroligi ove sezone. Ne samo zbog politike, već i zbog brojnih logističkih problema", naveo je Vatutin.

Ukoliko se ove prognoze prvog čovjeka CSKA ostvare, računica Crvene zvezde za plasman u Top 8 ove sezone je jasna i trenutno crveno-bijeli u tom slučaju drže sedmo mjesto na tabeli elitnog takmičenja evropske košarke. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC