• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne igra se tako protiv Zvezde, pi**a vam materina! Trener Cibone pobjesnio na tajm-autu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ginite na terenu!", povikao je trener Cibone na igrače tokom meča protiv crveno-bijelih

 Trener Cibone pobjesnio na meču protiv Zvezde Izvor: Twitter/KalabasterJak

Cibona i Crvena zvezda odigrali su dramatičan meč u Draženovom domu u Zagrebu, a srpski tim "ovjerio" je pobjedu tek u posljednjem minutu, pogocima Ognjena Dobrića.

Cibona je odigrala vjerovatno najbolji meč ove sezone, pred posljednja tri minuta imala je prednost, a trener Zagrepčana Gašper Okorn vodio je meč veoma temperamentno. Na jednom tajm-autu, nezadovoljan onim što vidi, tražio je od ekipe hitnu reakciju u borbi za skok i pritom i opsovao igrače, što se čulo u prenosu na TV Arena sport.

"Majstori, ne igra se utakmica protiv Zvezde na dva penala, na dva lagana koša, bez skoka i na kontru. Nema! Hoćete nešto? Onda ginite na terenu, je l' vam jasno? Uđite pi*ka vam materina. Koji ku*ac imate dva faula, nosite ih tamo... Ja vam pričam tri dana o skoku, zašto nas to košta. Potucite se za svaki koš", vikao je slovenački stručnjak, koji je prethodnih sedmica bilježio sjajne rezultate sa mladim timom.

Poslije utakmice i tijesne pobjede crveno-bijelih zagrebački novinari podsjetili su trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića na poraz od Cibone 2014. "Da vam kažem jednu stvar...", odgovorio im je šef struke srpskog tima.

Zvezda je ovim trijumfom ostvarila skor 19-2 i vraća se nakratko u Beograd, gdje će se pripremati za put u Njemačku u četvrtak, jer će u petak igrati protiv Albe jako važan meč u sklopu borbe za plasman u Top 8 fazu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC