• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić sada zna kako se Jokić osjeća cijele sezone: Igra odlično i nema pomoći!

Autor Dragan Šutvić

Finiks je poveo 2:0 protiv Dalasa upkos novoj magičnoj partji Luke Dončića. To nije bilo dovoljno, kao što nije bilo dovoljno ni Jokiću protiv Golden StejtA...

 dončić pred ispadanjem iz plej ofa  Izvor: Profimedia

Majami i Finiks poveli su po 2:0 u svojim serijama polufinala Istoka i Zapada. Filadelfija ne može da pruži otpor Hitu bez povrijeđenog Džoela Embida i ponovo je lako izgubila 119:103, dok je Dalas bio još slabiji u drugom meču serije, uprkos novoj dobroj partiji Dončića u plej-ofu.

To je ipak nedovoljno za najbolji tim regularnog dijela sezone Finiks koji ih je "pregazio" 129:109 i tako istakao kandidaturu za šampionski prsten.

Možda će vas zanimati

Majami su do pobjede nosili Adebajo sa 23 poena i Batler sa 22, dok je na drugoj strani kod Filadelfije prednjačio Maksi sa 34. Igra sjajno čitave sezone i jedan je od igrača koji su najviše napredovali, ali jednostavno bez liderske uloge Džoela Embida - to nije imalo prevelikog efekta.

Ponovo je zakazao Harden koji je ubacio svega 20 poena uz šut iz igre 6 od 15, pa se već polako postavlja pitanje njegovog dolaska u Filadelfiju gdje je trebalo da bude zvijezda uz Embida.

Sa druge strane Luka Dončić ponovo je igrao sam i njegovih 35 pooena i sedam asistencija ovoga puta nije bilo dovoljno čak ni za pristojan otpor Finiksu. Na prethodno meču uspio je da donese dramu u završnici, sada ni toga nije bilo i sve polako podsjeća na Jokićev plej-of.

Prvi igrač Finiksa bio je Devin Buker sa 30 poena, a maestralno je odigrao i Kris Pol koji je dodao još 28 i još osam asistencija. Prvi naredni strijelac Dalasa bio je Bulok sa 16 poena...

Serije se sada sele u Dalas i Filadelfiju, pa ćemo da vidimo da li imaju odgovor.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC