• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić plakao! Ovakvog ga nikad niste vidjeli: Došli iz SAD u njegovu štalu i dali mu MVP nagradu - uz hit Zvonka Bogdana

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte jako emotivan trenutak u kojem Nikola saznaje da je opet najbolji!

 Nikola Jokić MVP trofej dobio u štali u Somboru Izvor: Twitter/nuggets ·

Nikola Jokić zvanično je MVP NBA lige i za sezonu 2021/22! Dvostruki uzastopni najbolji košarkaš na svijetu dobio je to priznanje i formalno u noći između srijede i četvrtka, kada je Denver to potvrdio i objavio snimak koji budi emocije.

Nikoli su najbliži priredili divno iznenađenje u štali njegovih konja u Somboru, gdje ih nije očekivao! Čim je prepustio konja i skinuo kacigu, shvatio je da je MVP nagrada tu i zaplakao, dok je orkestar u pozadini pjevao hit Zvonka Bogdana "Već odavno spremam svog mrkova".

Da iznenađenje bude potpuno, u Sombor su iz Amerike sa nagradom došli trener Denvera Mejkl Meloun, direktor franšize, milijarder Džoš Kronke, član stručnog štaba Ognjen Stojaković, kondicioni trener Felipe Ajhenberger... Naravno tu je bila i Nikolina supruga Natalija sa njihovom bebom, kao i Jokićev agent, Miodrag Miško Ražnatović.

Poznato je da Jokić ne daje veliki značaj individualnim nagradama, da ne zna gdje mu je prošla, ali ovog puta je bio zaista emotivan - što nismo navikli od ovog Somborca! Pogledajte dirljiv video.

Nikola je i u programu uživo u noći između srijede i četvrtka pokazao koliko je originalan, pa se upravo iz štale uključio u centralnu NBA emisiju "Inside the NBA", koju vode i Šakil O' Nil i Čarls Barkli.

"Nikola, moraću da provjerim, ali mislim da je ovo prvi put da je MVP nagrada NBA lige uručena u srpskoj štali", rekao mu je poznati novinar Erni Džonson, a Jokić se nasmijao. "Mislim da je prvi i jedini put", razvukao je osmijeh dvostruki uzastopni najbolji igrač NBA lige.

Izvor: Printscreen/Twitter/Nuggets

Kada su došli već u Srbiju, predstavnici Denvera možda su donijeli i nacrt novog, "supermaks" ugovora za Nikolu, na iznos između 255 i 273 miliona dolara. Nagetsi su rekli da će taj potpis biti njihov prioritet ovog ljeta, tokom kojeg ostaje da se vidi da li će uspjeti da sklope konkurentniji tim oko Jokića. Ovosezonsku ekipu Nikola je doslovno na svojim ramenima doveo do plej-ofa i u njemu nije mogao sam da napravi čudo protiv Golden Stejta (1-4), a bez podrške povrijeđenih saigrača Džamala Mareja i Majkla Portera Džuniora.

O svemu tome, kao i o nastupu za reprezentaciju na Eurobasketu, Nikola će misliti u narednom periodu. Sada može samo da uživa sa najbližima u istorijskom ostvarenju, u svom Somboru.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Baš me čudi da mu cnn i bbc nisu dojavili da stižu, a broje cipele po Ukrajini

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC