• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Ljubljani traži prolaz u finale ABA lige! Radonjić opominje: Neke stvari moramo da popravimo!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda gostuje Cedevita Olimpiji i traži drugu pobjedu za plasman u finale regionalnog takmičenja.

 Cedevita Olimpija Crvena zvezda najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda juri plasman u finale ABA lige u dva koraka. Prvi trijumf crveno-bijeli ostvarili su u Beogradu protiv Cedevita Olimpije i žele da ponove to i na gostovanju.

Već su otputovali u Ljubljanu gdje će u ponedjeljak (18.30 časova) pokušati da ponove uspjeh iz srpske prestonice i da upišu drugi trijumf u polufinalnoj seriji. Sa druge strane je jasno da će domaći tim učiniti sve da to ne dozvoli.

Uoči te utakmice strateg srpskog tima Dejan Radonjić ima samo riječi hvale na račun protivnika i zna šta njegovi puleni moraju da poprave.

"Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije, i apsolutno smo svjesni velikog iskustva i kvaliteta koji posjeduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i dosta igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo na drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu. Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bi odigrali dobru utakmicu u ponedjeljak", rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić je pozvao navijače da dođu i da pomognu ekipi u predstojećem okršaju.

"Znamo da nas čeka teška utakmica protiv motivisanog rivala koji ima svoj kvalitet i nemalo iskustvo. Igraju pred svojim navijačima, na svom terenu i sigurno će željeti da vrate seriju u Beograd. Pored dodatne energije koju će im dati podrška sa tribina, Cedevita Olimpija je ekipa koja u svojim redovima ima izvanredne individualce i napadače koji svakome mogu da ubace kada su u dobrom ritmu puno poena. Mi želimo da odigramo čvrsto u odbrani, da se borimo za svaku loptu i da odgovorimo na energiju i agresivnu igru domaćina. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ponedjeljak uveče u Ljubljani, kao što su to činili i na utakmicama u Ljubljani i Novom Mestu prethodnih sezona, jer se zna da imamo veliki broj naših navijača u Sloveniji", zaključio je Dobrić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC