• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"To je nemoguće da dozvoliš protivniku!" Željko Obradović ljut zbog završnice: Ozbiljan tim mora da shvati!

Autor Haris Krhalić

"Ništa preko noći ne može da se promijeni", poručio je trener Partizana

 Željko Obradović nakon poraza Partizana od Budućnosti Izvor: Youtube/Budućnost VOLI

Partizan je u završnici utakmice u Podgorici izgubio protiv Budućnosti, čime je polufinalna serija vraćena u Beograd, na "majstoricu" odluke za plasman u finale ABA lige.

Poslije meča u kojem je njegov tim u završnici preokrenuo i imao prednost do čtiri sekunde prije kraja, Željko Obradović zamjerio je svom timu posljednju odbranu na utakmici, protiv koje je Vladimir Micov ubacio trojku za trijumf.

"Čestitam ekipi Budućnosti, bili su bolji 40 minuta, imali smo šansu da se vratimo, odigrali smo katastrofalnu posljednju odbranu i zadnji napad. Rekao sam pred plej-of da je nebitan skor, sad je 1-1, idemo da se pripremimo, opet da napravimo analize i sve što je potrebno da se uradi da bismo pobijedili u toj trećoj utakmici i ušli u finale", rekao je Željko Obradović.

Partizanov trener je komentarisao i deset promašenih slobodnih bacanja svog tima u prvom dijelu meča.

"Bilo je mnogo važno u prvom poluvremenu, vratili smo se, pitanje je zašto je to bilo. Pripremaš se, treniraš košarku, a kad promašiš u poluvremenu 10 bacanja to je mnogo za bilo koju utakmicu, a kamoli za utakmicu plej-ofa".

Partizanov lider Kevin Panter nije se "upisao" u Morači i završio je meč bez pogođenog šuta iz sedam pokušaja. Obradović je bio upitan za njegov učinak, ali je ipak govorio o propustima čitavog tima u završnici.

"On je igrač veoma bitan za nas, ali i bez njegovog učinka, sa šutem koji je imao, došli smo u situaciju da branimo zadnji napad i da eventualno pobijedimo utakmicu, čak i ovaj aut. Ne radimo dovoljno, to su detalji koje jedan tim koji pretenduje da bude ozbiljan mora da shvati. Na dva razlike je nemoguće da dozvoliš šut za tri poena, nemoguće. Ali to se ovom timu dešava i to je tako. Ništa preko noći ne može da se promijeni".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC