• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi pobjesnio i nasrnuo na "provokatora": Dalas ih razbio za finale, a onda je Marjanović uletio na teren! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Boban Marjanović je pobjesnio nakon pobjede Dalasa nad Finiksom pošto je Holidej najvjerovatnije provocirao njegovog saigrača.

 marjanović pobjesnio na protivničkog igrača Izvor: Arena Sport/Screenshot

Dalas je napravio veliki šok u plej-ofu i izbacio Finiks u sedmom meču serije pred njihovim navijačima (123:90), a rezultat je toliko bio ubedljiv u finišu da je Džejson Kid na kraju poslao rezerviste na teren.

Tako je i Boban Marjanović, koji praktično nije igrao tokom plej-ofa, dobio šansu da pokaže šta zna, pa je za tri minuta na parketu uspio da se upiše u strijelce i to tako što je poentirao "od koša do koša". Ipak, njegovu utakmicu u Finiksu ipak je obilježio incident na samom kraju meča.

Iako je poznat kao košarkaš koga svi u NBA vole i koji je uvijek nasmijan, dešava se i Marjanoviću nekad da nema "živce od čelika" i da postoje situacije u kojima neće prećutati.

Tako je poslije isteka vremena došlo do koškanja u kome je Boban Marjanović zapravo bio najratoborniji. Nije poznato zbog čega, ali se žestoko iznervirao srpski gorostas i krenuo je na Arona Holideja sa kojim je želio lično da se obračuna, pa je nastao opšti haos na parketu.

Najvjerovatnije je Holidej provocirao Dinvidija, a to je primijetio Marjanović...

Srećom, to nije dugo potrajalo, umiješao se i trener Džejson Kid koji je odvlačio Marjanovića sa mjesta haosa i situacija nije eskalirala iako je adrenalin bio na vrhuncu.

Nakon svega je Marjanović održao manji razgovor sa Polom, liderom ekipe Finiksa, kome je vjerovatno objasnio šta je Holidej uradio i na koji način ga je provocirao, pošto je teško očekivati da bi srpski centar tek tako krenuo na drugog košarkaša, posebno ako znamo kakav je njegov karakter.

Ali, ratobornost je svakako osobina koja se ne može oduzeti ekipi Dalasa, pa su između toga i zbog toga savladali Finiks i otišli u finale Zapada gde ih čeka Golden Stejt.

Pogledajte pomenuti incident!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC