• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić upalio prenos iz Beograda na terenu Golden Stejta: Prošli put je u Areni bio vođa Reala, a evo kako ga sad prati!

Autor Haris Krhalić

Luka je burno proslavio uspjeh u Americi!

 Luka Dončić gledao Real Madrid Izvor: Instagram/Luka Doncic/Youtube/JumpmanGerm

Dok se sa saigračima iz Dalasa u San Francisku sprema za drugi meč protiv Golden Stejta u finalu Istočne konferencije (subota 3.00), Luka Dončić aktivno prati i Real Madrid, klub u kojem je ponikao.

Luka je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je stavio laptop na teren Golden Stejta i da je tako pratio utakmicu Real Madrid - Barselona, u kojoj je "kraljevski klub" eliminisao najvećeg rivala i ušao u finale protiv Efesa i Vasilija Micića.

Izvor: instagram/luka doncic

Objavivši psovku tokom slavlja, Luka je pokazao da i dalje veoma emotivno prati mečeve svog kluba i drugova iz šampionske generacije iz 2018. Uostalom, tada je u Štark areni dobio MVP nagradu iz ruku Dušana Dude Ivkovića, a slavio je sa aktuelnim igračima Reala - Serhijom Ljuljom, Rudijem Fernandezom, Fabijanom Kozerom, Edijem Tavaresom...

Oni su u četvrtak uveče ostvarili veliku pobjedu čudesnim preokretom u polufinalu, u kojem su u jednom trenutku zaostajali čak 13 poena prednosti u odnosu na Nikolu Mirotića i saigrače. Međutim, sjajni Kozer ponovo je bio motor "kraljevskog kluba", kao i u finalu 2018. protiv Fenerbahčea i opet je vukao tim ka pobjedi za pamćenje.

Finale Evrolige, Efes - Real, zakazano je za subotu u 19 časova. Tri sata ranije, u Štark areni srešće se Olimpijakos i Barselona, u utakmici za treće mjesto.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC