• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit priča beka Reala - Luka hrče, pa postane MVP! Dončić sad dominira u NBA, a u Beogradu se vidjelo koliko je poseban

Autor Dušan Ninković

Sjajni slovenački košarkaš prije četiri ogdine u Beogradu pokazao kakvu će karijeru napraviti u svjetskoj košarci, a Kozer se prisjetio još jednog detalja.

 Luka-Doncic-hrkao-pre-nego-sto-je-postao-MVP-Evrolige-u-Beogradu. Izvor: MN PRESS

Evroliga će narednih dana dobiti novog šampiona, a kada je prethodni put F4 ovog takmičenja održan u Beogradu - najbolji su bili Real Madrid i Luka Dončić. Mladi slovenački košarkaš dominirao je parketom u Beogradu i stigao do MVP priznanja.

Četiri godine kasnije sjajnu anegdotu iz Beograda ispričao je Lukin tadašnji saigrač Fabijan Kozer, čovjek sa kojim je Slovenac bio cimer, ali i njegov najveći konkurent za pomenuto priznanje. 

Godinama kasnije šale se da je možda baš Kozer trebalo da bude MVP u Beogradu, ali Francuz iskreno kaže da je Dončićeva nagrada bila potpuno zaslužena!

"Naravno, on je tada odigrao sjajan turnir. I ja sam igrao sjajno. bio sam presrećan što smo kao tim osvojili titulu. Nije tu pitanje o nagradama za pojedince, to dođe samo kao trešnjica na tortu. Šalili smo se o tome, ali naravno da je zaslužio", pričao je Kozer o prethodnom F4 turniru u Beogradu.

On se prisjetio i kako Luka nije osjetio nikakav pritisak pred finale, već je spavao i hrkao tokom cijele noći pred najbitniji meč u sezoni!

"Noć pred finale, ja nisam mogao da spavam. Sjećam se da je bilo oko dva sata ujutru i nisam mogao da zaspim. Luka je prespavao cijelu noć. Hrkao je te noći kao da ne postoji nikakav pritisak. Za njega je to bila samo jedna obična utakmica. Klinac je specifičan, to mogu da vam kažem", otkrio je Fabijan Kozer.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC