• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htjela ga Zvezda, otišao u Efes i sad ga Ataman kritikuje: Osvojili su Evroligu, a trener poručio - Možda ga zamijenimo

Autor Milutin Vujičić

Filip Petrušev bi već poslije jedne sezone mogao da napusti Efes.

 Filip-Petrusev-napusta-Efes Izvor: MN PRESS

Mladi srpski košarkaš Filip Petrušev (22, 211 cm) osvojio je proteklog vikenda sa Efesom trofej Evrolige, ali njegov doprinos u sezoni nije bio naročito veliki.

Igrao je samo u regularnom dijelu sezone Evrolige, i to na 22 utakmice, tokom kojih je u prosjeku bilježio 5,2 poena i 1,6 skokova, a njegov trener Ergin Ataman iskreno priznanje da je očekivao mnogo više kada su ga doveli iz Mege. Nadali su se da će se brže uklopiti i pomoći Efesu, pa se tako već razmišlja o rastanku.

Petruševa je tražila i Crvena zvezda, koja je odustala zbog visokog obeštećenja, pa je tako mladi srpski centar otišao u Efes sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

"Njegov doprinos u ovoj sezoni nije bio u skladu sa našim očekivanjima i moguće je da ćemo za zamijeniti drugim igračem", kazao je turski trener Ergin Ataman za tamošnje medije nakon povratka sa fajnal-fora, dok je poručio i da će biti brojnih promjena u timu tokom ljeta.

Već su se pojavile infrmacije da će Efes dovesti Vila Klajburna i tako napraviti drim-tim, ali opet ostaje i mogućnost da se srpski košarkaš Vasilije Micić oproba u NBA.

"Ostvarili smo uspjeh tako što smo funkcionisali kao porodica, ali to ne može da traje vječno. Tim će morati da prođe kroz neke promjene. Nemamo čvrste planove, ali napravićemo evaluaciju. Ne znači to nužno da ćemo se odreći usluga starijih igrača. Razgovaraćemo kada se sezona završi. Ako budemo nekoga dovodili, to će biti veoma dobri igrači. Pregovaramo sa Vilom Klajburnom i mislim da je on blizu dolaska u našu ekipu, mada ništa nije završeno. Možemo da dodamo još jednog ili dva igrača", izjavio je Ergin Ataman za tursku televiziju NTV.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC