• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa bivšeg NBA igrača - opet je prosjak: Igrao sa Lebronom, pomagao mu vlasnik Dalasa - ponovo se uništio (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ponovo je primijećen kako prosi na ulici, iako je djelovalo da se izvukao iz pakla u kojem je živio godinama.

 delonte vest ponovo beskućnik  Izvor: Twitter/mymixtapez/printscreen

U jednom trenutku je djelovalo da će prijatelji uspjeti da pomognu nekadašnjoj NBA zvijezdi, ali sada djeluje da je Delonte Vest ponovo krenuo stranputicom.

Košarkaš koji je svojevremeno igrao sa Lebronom Džejmsom i Sašom Pavlovićem u Klivlendu ponovo je primijećen kako prosi na ulici! Iako je nakon prethodnih ovakvih snimaka, njegovih uličnih tuča i batina koje je dobijao, hapšenja i problema sa narkoticima, reagovao čak i Mark Kjuban, pitanje je da li iko može da pomogne bivšem košarkašu...

Možda će vas zanimati

Jedan od navijača snimio je Vesta pored puta u Virdžiniji, kako sa malim kartonom u rukama moli vozače automobila da mu finansijski pomognu. A nije trebalo tako da bude...

Delonte Vest je bio prijavljen za ovogodišnje izdanje Big3 lige - najpopularnijeg svjetskog takmičenja u basketu 3x3. Nažalost, nijedna ekipa ga nije izabrala na draftu iako se ozbiljno pripremao, a samo nekoliko dana kasnije on je ponovo primijećen na ulici.

Podsjećamo, Delonte Vest je već imao ogromnih problema sa alkoholom i drogama, zbog čega je postao beskućnik. Dok je na ulicama prosio kako bi preživio, često je dobijao batine, a više puta je hapšen i zbog incidenata u kojima je učestvovao.

Djelovalo je da će sve biti u redu kada se umiješao u priču vlasnik Dalas Maveriksa, ali ni to nije potrajalo... Mark Kjuban mu je pomogao da ode na rehabilitaciju, a zatim je i dobio posao na jednoj klinici na Floridi. Tokom oporavka je uživao u jahanju i vožnji kajaka, pojavili su se i njegovi snimci iz hale, ali je Delonte ponovo na ulici.

Tokom NBA karijere koja je trajala od 2004. do 2012. godine igrao je za Boston, Sijetl, Klivlend, ponovo Boston i na kraju Dalas. Kasnije je nastupao za razvojni tim Dalasa, a bio je i internacionalac u Kini. Iz dana u NBA ligi, tačnije Klivlendu, datira urbana legenda da je bio u vezi sa majkom Lebrona Džejmsa!

Pogledjate snimak koji se pojavio:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC