• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To se čekalo! Bjelica ostaje u Golden Stejtu - ako želi: NBA šampion se oglasio, od Srbina traže samo jedno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemanja Bjelica bi mogao i naredne sezone da nosi dres Voriorsa.

 To se čekalo! Bjelica ostaje u Golden Stejtu - ako želi: NBA šampion se oglasio, od Srbina traže samo jedno! Izvor: Instagram/nemanjabjelica8/Printscreen

Nemanja Bjelica je u dresu Golden Stejta osvojio NBA ligu i postao četvrti Srbin u istoriji koji je zaslužio da ponese šampionski prsten.

Nekadašnji MVP Evrolige se odmah potom našao na spisku reprezentacije Srbije, a ovog ljeta postaje i neograničeni slobodni agent u NBA ligi. Ipak, ako je vjerovati vijestima iz San Franciska, Bjelica će ostati igrač Golden Stejta - ako to bude želio!

To su riječi generalnog menadžera Voriorsa, Boba Majersa. Ako je vjerovati njegovom pogledu na situaciju, i Bjelica i svi drugi igrači koji su u sličnoj situaciji, mogli bi i naredne sezone da budu dio tima.

"Neograničeni slobodni agenti su van naše kontrole. Nadam se da će nam igrači pružiti šansu svakako da odgovorimo na ponude drugih klubova. Ne moraju, ne duguju nam ništa. Ali, kada stvoriš pobjednički tim i dobru hemiju u svlačionici, treba da dobiješ bar šansu da budeš konkurentan", počeo je Majers.

"Naš cilj i nada su da probamo da zadržimo cijeli tim iz prošle sezone. Svi su bili dobri na svoj način i popunili su sve pozicije koje su nam potrebne. Većina momaka koji su sad slobodni imali su svoje velike trenutke tokom finala, što znači da su nam veoma bitni", izjavio je Bob Majers.

Bjelica nije jedini neograničeni slobodni agent. To su i Andre Iguodala, Demion Li, Kevon Luni, Oto Porter junior, Geri Pejton Drugi i Huan Toskano Anderson.

Bjelica je prošle sezone bio važan timski igrač za Golden Stejt. Prosječno je bilježio 6.1 poena, 4.1 skokova i 2.2 asistencije za 16 minuta na parketu. I u finalnoj seriji protiv Boston Seltiksa je imao svoju ulogu, kada se istakao odličnom odbranom u duelima sa Džejsonom Tejtumom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC