• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zvezde nisu spavali zbog Bjelice: NBA šampion objavio snimak, a Delije u transu - "Šta nam radiš, čovječe!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemanja Bjelica je nedavno osvojio NBA ligu i tim povodom je na društvene mreže objavio jedan zanimljiv snimak. Ipak, mnogi navijači Crvene zvezde se nadaju da se iza njega krije nešto više...

 Nemanja-Bjelica-osvojio-NBA-navijaci-ga-zovu-u-Zvezdu Izvor: Instagram/nemanjabjelica8/Printscreen

Kakva godina za Nemanju Bjelicu! Reprezentativac Srbije uspio je da sa Golden Stejt Voriorsima stigne do titule prvaka NBA lige i tako postane četvrti Srbin koji je osvojio šampionski prsten.

A sada se "Beli" oglasio zanimljivim video snimkom na društvenim mrežama, koji je doveo do velikog broja komentara navijača Crvene zvezde!

Bjelica je dao doprinos Voriorsima u osvajanju NBA prstena, a poslije pobjede nad Bostonom, isplivali su i detalji kako je Nemanja napio jednog saigrača. A da se i dalje slavi, pokazao je Bjelica i na svom Instagram profilu.

On je objavio kratak snimak iz popularne video igre "Super Mario" na kojoj igrač prelazi igricu, što je aluzija na žargonski izraz "prešao igricu" kada neko od sportista napravi veliki uspjeh.

Tako je Bjelica "prokomentarisao" svoje osvajanje NBA lige, a u opisu snimka je ostavio i simbol prstena, jasne aluzije na taj trofej. Ali čini se i da su mnogi navijači Crvene zvezde vidjeli u tome "još nešto više".

Zanimljivo, Zvezda je samo dan ranije proslavila rekordnu titulu prvaka Srbije sa majicama na kojima je pisalo "Tripla kruna" i to sa dizajnom koji podsjeća na nekadašnje video igre, poput "Super Marija".

Iako se izvjesno radi samo o slučajnosti, navijači Zvezde su na Bjeličinu objavu ostavljali komentare kojima su priželjkivali njegov veliki povratak u Crvenu zvezdu nakon najvećeg uspjeha u karijeri.

"Šta nam radiš Beli", "Neću moći da spavam čoveče" i "Što nam ovo radiš, ponoć je", bili su neki od zanimljivih komentara, a bilo je i onih koji su jasnije ostavljali poruke Bjelici. "Dođi kući, Nemanja", "Čekamo te, Nemanja" i "Ajde brate u Crvenu zvezdu", pisali su mu navijači kluba za koji je nastupao od 2008. do 2010. godine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC