• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako treba da propadnemo..." Čović progovorio o Radonjiću i stanju u Zvezdi: Vidim da se svi brinu, interesantno je!

Autor Haris Krhalić

Prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o stanju u klubu, Dejanu Radonjiću, Dejanu Davidovcu, Ostinu Holinsu...

 Nebojša Čović o budućnosti Zvezde Izvor: Pink/Screeenshot

Crvena zvezda je u sezoni za nama osvojila triplu krunu, ali sada je pred upravom veliki posao sastavljanja tima za narednu sezonu. 

Prvi čovjek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović komentarisao je navode medija o navodnom "raspadu tima". Teme su bile odlasci nekoliko igrača, kao i situacija sa novim ugovorom za trenera Dejana Radonjića. 

"Ja ne znam odakle to medijima", rekao je on, pa nastavio:

"Interesantno je što svi brinu, svi hoćemo dobar tim da imamo. Naravno da i mi hoćemo garantovan budžet. Naravno da smo htjeli prošle godine Davidovca, da potpiše kada je i Dobrić, ali je procjena bila da treba da se dokaže. Ponuda CSKA je duplo veća to se ne odbija. Davidovac je od 2014. u sistemu, nek ode da zaradi. Holinsa nismo produžili u januaru, šta da radimo. Dejana Radonjića što se tiče, dali smo ponudu. Vaše je da odgovorite, prihvatam ili ne. Ili prihvatam, ali popravite ovo i ono. Šta sad da radimo", rekao je Čović na TV Pink.

Naglasio je da niko ne smije da bude iznad kluba, a ponovo je pričao i o dugovanjima za porez. 

"Imate još jednu stvar je da dok je neko plaćao poreze, nego drugi je plaćao igrače. Mi smo klub koji najmanjje duguje za porez, mogli smo i mi tako da radimo, ali nismo htjeli. to nije ambijent koji želimo."

Na kraju je istakao uspjehe svog kluba i naglasio da se umjesto njih potenciraju loše stvari i da se oko kluba pravi loša atmosfera. 

"Naš ambijent je napravljen tako da nešto što je uspješno propadne. Pa nek propadne, A neće da propadne! Stalno neka propast, umjesto da pričamo o tome da smo naš najbolji klub. u Evropi mi smo 12 u Evropi! Mi pričamo o raspadima sistema... Ljudi vi koji pričate o raspadima sistema dođite pa uzmite klub! Ok propašćemo, da zadovoljimo nekoga. Eto, ok raspadosmo se", završio je prvi čovjek Crvene zvezde. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC