• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zemljotres u NBA ligi– Kevin Durent odlazi!

Kraj neuspješne epizode jednog od najboljih igrača na svijetu!

 Kevin Durent zatražio trejd od Bruklina Izvor: YouTube/Brooklyn Nets

NBA superstar Kevin Durent (33) zahtjevao je trejd i želi da ode iz Bruklina. Tri godine od dolaska iz Golden Stejta, Kej-Di je zvanično tražio od rukovodstva franšize da ga trejduje, nakon što u dresu Netsa nije ostvario ciljeve koje je zacrtao kada je stigao iz Golden Stejta 2019, poslije dvije osvojene titule sa "ratnicima".

Dok su Voriorsi ponovo osvojili titulu bez Durenta, kao i prije njegovog dolaska, on je u Bruklinu ove sezone doživio razočaravajući poraz u plej-of seriji protiv Bostona (0:4), nakon što je tokom sezone ostao bez trejdovanog saigrača Džejmsa Hardena, a kao i tokom čitavog boravka u timu – na Kajrija Irvinga više nije mogao da računa, nego što jeste.

I dok je Kajri riješen da ostane i prihvatio je ponudu da zaradi više od 30 miliona u narednoj sezoni, Durent će potražiti sreću u nekom novom timu – daleko od prečesto haotične situacije u Bruklinu. Za vrijeme Durentove ere u timu, Netsi su pobijedili u samo jednoj plej-of seriji (protiv Bostona u sezoni 2020/21), a bivši MVP finala se početkom boravka u timu oporavljao čak 552 dana od teške povrede Ahilove tetive i operacije.

Prije Golden Stejta i Bruklina, on je igrao i za Oklahomu i tamo je ostavio dubok trag, ali nije uspio da ekipu predvodi do titule, iako mu nije mnogo falilo. Sa Tanderima je nastupio u finalu 2012. protiv Majamija (1-4), a 2016. je protiv moćnog Golden Stejta imao prednost 3-1 u finalu Zapada, ali je ipak izgubio tu seriju protiv njih, pa im se pridružio.

Sada će NBA asa čekati nova epizoda u karijeri započetoj u dresu ugašenih Sijetl Supersoniksa 2007. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC