• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska ima ogromne probleme, a legenda bi da promijeni sve: Napuštaju ABA ligu i "kupuju" stranca - "Ovako ne ide"!

Autor Haris Krhalić

Moglo bi ovo da bude još jedno burno ljeto u hrvatskoj košarci, pošto legendarni Aco Petrović najavljuje nove promjene za spas.

 Aco Petrović se oglasio na Tviteru Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezentacija Hrvatske samo u teoriji može da se domogne Mundobasketa, a protiv Slovenije je upisan veoma bolan poraz. Luka Dončić, Goran Dragić i ekipa deklasirali su Hrvate, a to je izazvalo brojne reakcije u zemlji koja je sinoć gledala nemoć Bogdanovića, Hezonje i drugih zvezda.

Među onima koji su još jednom razočarani situacijom u hrvatskoj košarci nalazi se i Aco Petrović, čovjek koji se ovih dana bori za spas Cibone, a ujedno i najavljuje da treba promijeniti sve!

On se oglasio na tviteru, gdje često komunicira sa zaljubljenicima u košarku, a o njegovoj poruci priča stručna javnost u Hrvatskoj.

"Najlakše bi sada bilo masakrirati mrtvaca. No, neke stvari bi trebalo napraviti: dovesti po hitnoj proceduri stranca na poziciji pleja, ukinuti Stručni savjet i sva ovlašćenja prebaciti na UO i predsjednika Saveza, te ponovo organizovati prvenstvo Hrvatske na adekvatan način. Ovako dalje ne ide", rekao je legendarni Aco Petrović.

I dok jedni ponovo analiziraju da je ovo poziv za napuštanje ABA lige, drugi su fokusirani samo na nacionalni tim. Ekipi ne ide sjajno, slični problemi postoje već godinama, a "kupovina" stranca na mjestu organizatora igre djeluje kao najmanji problem koji hrvatska košarka trenutno ima.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC