• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško se oglasio o Bobanu Marjanoviću: Sve glasine su lažne! Odmah reagovao na to što ga sele u Evropu!

Autor Haris Krhalić

Poznati agent se oglasio o situaciji oko Bobija.

 Miško Ražnatović demantovao informacije o prelasku Marjanovića u Virtus Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Agent srpskog NBA centra Bobana Marjanovića, Miodrag Ražnatović, demantovao je vijesti da će Bobi sljedeće sezone igrati za Virtus. On je naglasio da njegov klijent ne razmatra evropske ponude i po svemu sudeći osnovni cilj će mu biti da ostane u Americi, gdje igra od 2015. godine.

"Boban Marjanović ne razmatra evropske ponude! Sve glasine su lažne!", napisao je Ražnatović. U međuvremenu, Marjanović igra za reprezentaciju Srbije i sprema se za meč protiv Belgije u Nišu u nedjelju, a prošlog mjeseca je trejdovan iz Dalasa u Hjuston, što mu je teško palo

"Dalas kao grad me je prihvatio, mogu slobodno da kažem da se u Dalasu osjećam kao u rodnom Boljevcu, toliko mi je lijepo. Možda je glupo porediti Boljevac i Dalas, ali prosto, tako se osjećam", rekao je Bobi kada se vratio u Srbiju. U slučaju da ostane u Hjustonu, biće to njegov šesti tim u SAD, nakon San Antonija, Detroita, Klipersa, Filadelfije i Dalasa.

Kada je u pitanju Virtus, ekipu italijanskog velikana će i sljedeće sezone predvoditi Miloš Teodosić, koji je bio Bobijev saigrač i u Los Anđeles Klipersima prije pet godina. Međutim, ako je suditi po Ražnatovićevim rečima, u ovom trenutku nije realno da se Marjanović vrati u Evroligu, u kojoj je igrao dominantno u dresu Zvezde i tako skrenuo na sebe pažnju Grega Popoviča i San Antonija, koji ga je odveo u Ameriku 2015.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC