• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrijedio me Bjelica, baš je bez veze što je otišao! Srbina su svi zavoljeli u Golden Stejtu: To što je Beli donosio...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan od najboljih igrača šampionskog tima Drejmond Grin žali što je Nemanja Bjelica otišao u Fenerbahče.

 U Golden Stejtu žale zbog odlaska Nemanje Bjelice u Fenerbahče Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica napustio je ovog ljeta NBA ligu i vratio se u Evropu gdje će imati veći prostor da igra. Nakon što je u svojoj sedmoj sezoni "preko bare" osvojio i šampionski prsten sa Golden Stejtom, Bjelica je odlučio da ode u Fenerbahče sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

U klubu u kome je postao MVP Evrolige, Bjelica će imati značajno veću ulogu, međutim saigrači iz Golden Stejta i te kako cijene sve što je u prethodnoj sezoni radio kod Stiva Kera.

Možda će vas zanimati

Tako se jedan od najboljih igrača "ratnika" Drejmond Grin oglasio i izrazio žaljenje što Bjelica više neće igrati kod njih.

"Iskreno sam malo i povrijeđen zbog njegovog odlaska. Imao sam priliku da stvorim sjajan odnos sa Belim koji će trajati i kada prestanemo da igramo košarku. Osjećam da je njegov odlazak više porodična nego poslovna odluka pošto ima dvoje male djece i želi da bude bliži porodici. Zato sam srećan zbog njega...", ispričao je Grin za američke medije čime je potvrdio da je Bjelica zaista bio važan član Voriorsa.

Istina, igrao je samo 16 minuta po meču, prosječno je bilježio 6,1 poen i 4,1 skok po meču, što nije naročito "jaka" statistika, ali je Stiv Ker više puta isticao da je Bjelica bio značajan član druge petorke i da je znao da pomogne i u specijalnim zadacima.

"Bez veze je što je otišao, zbog nas, definitivno, jer nam je njegova raznovrsnost i sve ono što je donosio na parketu za nas mnogo značilo. Bio je još jedan plejmejker na terenu i neko ko može da razvuče protivničku odbranu, što je bilo jako dobro za nas. Izgubili smo ga, što me je iskreno zaboljelo", rekao je Grin i dodao:

"Opet, srećan sam zbog njega, vraća se tamo gdje će biti bliži porodici, što mu je jedan od najvažnijih detalja."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC