• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Bjelica se vraća!? Otkucava transfer bomba - poslije sedam godina napušta NBA!?

Autor Haris Krhalić

Ovo bi bio jedan od najvećih transfera ovog ljeta!

 Nemanja Bjelica bi se mogao vratiti u Fenerbahče Izvor: MN PRESS

Srpski as Nemanja Bjelica mogao bi da se vrati u Fenerbahče, objavio je grčki portal "SDNA". On je ovog juna ostvario istorijski rezultat i postao NBA šampion sa Golden Stejtom, a najnovije informacije govore da je Fenerbahče spreman da ga dovede u tim za sljedeću sezonu.

"Beli" je trenutno sa reprezentacijom, istekao mu je ugovor sa Golden Stejtom i još nije definitivno da li će ostati u NBA ligi, gdje je već sedam godina. On je u Ameriku i otišao iz Fenera, gdje je pod vođstvom Željka Obradovića postao najkorisniji igrač Evrolige i prvi je igrač u istoriji koji je objedinio to MVP priznanje sa titulom NBA prvaka.

Sa druge strane, Fenerbahče je ovog ljeta doveo na klupu Dimitrisa Itudisa umesto Aleksandra Saše Đorđevića i ambiciozno počeo da sklapa tim i za sljedeću sezonu, počev od dolazaka plejmejkera Makabija Skotija Vilbekina, centra Uniksa Tonje Džekirija i centra Lokomotive Kubanj, Džonatana Motlija. Takođe, Bjelica bi u slučaju da se vrati u Istanbul postao saigrač sa Markom Gudurićem.

"Beli" je nastupao u Evroligi od 2010. do 2015, s tim da je prve tri godine nosio dres Baskonije, u koji je prešao 2010. iz Crvene zvezde, u kojoj je dobio šansu i eksplodirao pod vođstvom Svetislava Karija Pešića, sa kojim sada sarađuje i u reprezentaciji.

Bjelica je u dresu Fenerbahčea 2015. ostavio dubok trag, bio član idealne petorke i bio proglašen za najbolje krilo Evrolige. Sa Fenerom je osvojio titulu turskog prvenstva 2014. i u slučaju povratka naredne sezone bi ponovo učestvovao u velikom rivalstvu protiv Efesa i u napadu na uvijek visoke ambicije turskog velikana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC