• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laso progovorio o odlasku iz Reala: Na vanrednoj konferenciji za medije spomenuo i Crvenu zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

Španski trener Pablo Laso pričao je o odlasku iz Madrida i ponudi Crvene zvezde.

 pablo laso o crvenoj zvezdi Izvor: Printscreen/Twitter/Marca

Pablo Laso (54) je prije više od mjesec dana preživio srčani udar. Srećom, operacija je prošla dobro, sada se je bolje i želi da se vrati trenerskom poslu. Dobio je otkaz u Realu, a pričalo se i o mogućem dolasku u Crvenu zvezdu.

Zbog svega toga iskusni španski stručnjak organizovao je vanrednu konferenciju za medije gdje je pričao o svemu tome, posebno o Madriđanima i crveno-bijelima.

Možda će vas zanimati

"Mnogo poštujem Zvezdu kao klub, ekipu, predsjednika kluba ne poznajem lično. Mnogo me iznenadilo što su me spomenuli, jer nije bilo kontakta sa njima. Moja reakcija bila je iznenađujuća, pitao sam i svoje agente o čemu se radi, rekli su mi da ne znaju o čemu se radi, bili su i oni iznenađeni. Čim znaju moje ime, onda je to pokazatelj da sam uradio neke dobre stvari, to je nešto što prija svakom profesionalcu. U ovom slučaju sam bio malo iznenađen, jer nije bilo kontakta", rekao je Laso.

Potom je pričao o "kraljevskom klubu", timu koji ga je otpustio posijle 11 godina zbog "zdravstvenih razloga".

"Osjećam se dobro, moje srce funkcioniše savršeno, ljekari su mi rekli da sam imao mali srčani udar. Ukoliko su u Realu zabrinuti o meni, volio bih da objave moje medicinske izvještaje. Imao sam sreću da budem u rukama sposobnih doktora, ljudi kojima vjerujem i oni su mi rekli da sam u savršenom stanju. Te izvještaje iz Reala nemam."

Zbog operacije i svega što se dogodilo nije bio na klupi tokom finalne serije, ali se pojavio na četvrtoj utakmici protiv Barselone i zajedno sa timom proslavio je titulu.

"Nisam bio tu tokom serije, jer nisam to želio u tom trenutku. Uzbuđen sam bio zbog načina na koji smo završili godinu i bio sam još više uzbuđen zbog sljedeće sezone. Od tog momenta se dosta promijenilo, Real me je otpustio i razumijem sve. Da li je bio normalan rastanak? Veoma sam tužan što neću voditi taj tim poslije 11 godina. To moja kuća, moj život i to se neće promijeniti."

Traži novi posao, ali naglašava da neće tek tako prihvatiti ponudu bilo kog kluba.

"Ne tražim tim toliko aktivno, jer ne želim da budem na klupi samo reda radi. Želim da budem uzbuđen zbog projekta i svega. Volim ovaj posao, to je moj život. Volio bih da dobijem priliku zbog koje ću biti baš uzbuđen", zaključio je Laso.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC