• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imamo više publike od fudbalskog kluba! Oglasio se Ostoja Mijailović: Ovo ću još jednom ponoviti!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prvi čovjek Partizana se oglasio o prodaji ulaznica za narednu sezonu.

 Imamo više publike od fudbalskog kluba! Oglasio se Ostoja Mijailović: Ovo ću još jednom ponoviti! Izvor: MN PRESS

Partizan je obradovao navijače, objavio je cijene sezonskih ulaznica za narednu sezonu. Najjeftinije karte koštaće navijače 13.000 dinara i važiće za mečeve u Evroligi, ABA ligi i domaćem šampionatu.

Tim povodom oglasio se prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović. Uvjeren je da će tribine na mečeviima crno-bijelih biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

"Mislim da smo jedini košarkaški klub na svijetu koji se nalazi u okviru sportskog društva, a da ima više publike od fudbalskog kluba. Danas smo zvanično objavili cijene karata za sljedeću sezonu i mogu da kažem da smo i te kako vodili računa o tome da navijači koji nisu u sjajnoj finansijiskoj situaciji mogu da kupe sezonsku kartu. Skoro 6000 karata puštamo u prodaju sa cijenom koju kada podijelite sa brojem utakmica, dobijate nešto više od 300 dinara po meču", rekao je Mijailović.

Naglasio je jedno, a to je da neće biti besplatnih karata, odnosno da se ulaznice neće dijeliti za džabe.

"Iako nam treba puno sredstava ove sezone, morali smo da mislimo na naše najvjernije navijače. Još jednom ću ponoviti, besplatnih karata neće biti ove sezone. Svako ko misli da mu pripada besplatna karta taj, ne poštuje KK Partizan."

Na kraju se zahvalio najvatrenijim navijačima i poručio da vjeruje da mogu da obore rekord Evrolige po broju prodanih ulaznica.

"Želio bih da se zahvalim juznoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodanih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Vjerujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svijetu i sa pravom vjerujemo u to", zaključio je Mijailović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC