• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgubio od Srbije, pa nastao haos! Turci se okrenuli protiv njega, a on pecnuo i selektora: "Moja uloga..."

Autor Dragan Šutvić

Šejn Larkin nije zadovoljan svojom ulogom u reprezentaciji Turske, znatno drugačijom od one koju ima u Efesu i kakvu očekuju navijači da vide.

 šejn larkin o utakmici turska srbija Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je poslije drame Tursku u kvalifikacijama za Mundobasket (79:72) i tako značajno popravila sopstvene šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo, a nakon vrlo interesantne utakmice izuzetno nervozni bili su selektor Ergin Ataman i njegovi košarkaši.

Prvo je Ataman optužio sudije da su pogurale Srbiju, sa čim teško da će se neko složiti, dok je naturalizovani američki košarkaš Šejn Larkin "pecnuo" svog trenera i počeo da se brani od napada navijača.

Larkin je kao jedan od najboljih Amerikanaca u Evropi uzeo turski pasoš, djelovalo je da će se njegova odlična saradnja sa Atamanom iz Efesa prenijeti i na državni tim, međutim partija protiv Srbije bila je ispod svakog nivoa, zbog čega ga je tamošnja javnost "već uzela na zub".

Larkin je susret završio sa četiri poena, pet skokova i devet asistencija (šut iz igre 1 od 4), pa je bilo upadljivo da je dosta lošiji igrač bez Micića na parketu.

"Moja uloga u državnom timu i moja uloga u Efesu su drugačije. Ljudi žele istog košarkaša, ali drugačiji je ovo tim i drugačiji su igrači. Ja igram kako bi moji saigrači bili bolji i da pobijedimo, nije o meni - nego o nama. Ponosan sam na karakter ekipe, malo nam je falilo...", napisao je Larkin koji se nije na tome zaustavio.

Izvor: MN PRESS

Odgovarao je navijačima Turske koji su mu pisali da je "mentalno slab" i da "ne preuzima odgovornost", dok je čak odgovorio i na pitanje zašto nije šutirao kada je bio sam.

"To je jedan šut druže, u pravu si, trebalo je da šutiram", napisao je Larkin i poručio navijačima Turske da će biti bolji na Eurobasketu gdje će nastupati već u toku ove nedjelje, a u grupnoj fazi će imati vrlo zanimljive protivnike: Španija, Crna Gora, Gruzija, Belgija i Bugarska.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC