• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 pešić nakon utakmice srbija poljska
 pešić nakon utakmice srbija poljska

Burazer mi je rekao da idem u penziju, ali evo me! Pešić nakon Poljske pričao o zlatu: Pa šta bih ja više htio u životu?

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Pratite uživo konferenciju Svetislava Pešića posle pobede Srbije nad Poljskom uz MONDO.

 pešić nakon utakmice srbija poljska  Izvor: MN PRESS

Srbija je i u petom kolu grupne faze Eurobasketa uspjela da dođe do pobjede i tako je sa perfektnim skorom završila takmičemje u prvom dijelu Evropskog prvenstva.

Sada slijedi selidba u Berlin, a prije toga je selektor Svetislav Pešić pričao o ovom meču, duelu osmine finala, ali se prisjetio i Indijanapolisa 2002. godine.

Kompletnu konferenciju ispratite u dijelu TOK DOGAĐAJA.

23:15

Kraj konferencije!

Konferencija je završena - idemo u Berlin!

23:14

O Indijanapolisu!

"Da me vi niste podsjetili danas ne bih se ni sjetio, ali to je jedna stvar koja me dodatno motiviše. Već sam rekao da kada smo uzeli tu medalju i kada je pored bila Njemačka sa 10 mojih igrača i mojim sinom Markom, onda sam ja sebi rekao - šta bi ti više htio u životu? Poslije me je burazer zvao i rekao da idem u penziju, ali evo me", rekao je on.

23:13

Milutinov jedva dočekao da igra!

"Znači mi mnogo što sam dobio koji minut, jer mi je stvarno falilo u posljednjih sedam dana i stvarno sam zadovoljan i srećan što sam osjetio teren i dobio šansu da ponovo igram. Svaki rival je sada težak, Italija je dosta srčana, borbena, zasluženo je tu gdje jeste i daće sve od sebe da nas pobijede", istakao je Milutinov.

23:11

Pešić o Poljskoj

"Dvije najvažnije stvari večeras su bile energija i odnos prema igri. To je bilo potrebno ne samo da se dobije utakmica, već i da se zadrži taj fokus na stvari koje mi treniramo, govorimo, pričamo. Te odluke u odbrani su bile dosta dobre. Odgovorili smo njihovoj fizici, jakom kontaktu u odbrani. Uspjeli smo da se nametnemo odbranom i odmah sve izgleda jednostavnije. Dobro je da je Nikola odigrao 20 minuta, da je pokazao da je koncentrisan i motivisan. Nadamo se da ćemo u ovih narednih nekoliko dana i njega i Vanju da probamo da vratimo u ritam", naglasio je Pešić. 

23:08

Pešić o meču i Milutinovu

"Sjajna energija i sjajan stav našeg tima, koncentracija je bila odlična, u odbrfani smo pravili prave odluke i ako imate tu koncentraciju u odbrani možete da u tranziciji pravite višak i zato smo prvih 20 minuta završili sa procentom šuta od 70 odsto. Još jednom je bitno reći da je Nikola opet sa nama i pokazao je da je sve moguće", rekao je Pešić. 

23:06

Evo šta kaže Milutinov!

"Mislim da smo stvarno dobro igrali 40 minuta. Igrali smo dobro ofanzivno i defanzivno, nismo imali uspone i padove, zato smo ovako lako dobili meč", rekao je Nikola Milutinov.

22:56

Stiže i Milutinov!

Pored selektora Svetislava Pešića pred medije će izaći i svježe oporavljeni Nikola Milutinov,

22:12

Srbija bez greške!

Srpski tim je pokorio Prag! "Orlovi" idu dalje sa svih pet pobjeda, a sada ih osmini finala čeka Italija! Nakon ubjedljive pobjede nad Poljskom obratiće se Svetislav Pešić koji će analizirati do sada urađeno i narednu fazu takmičenja. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije