• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik PSŽ-a dolazi u Srbiju! Tomašević otkrio detalje: Izgradnja Nacionalnog stadiona, pa takmičenje!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Tomašević pričao je sa Naserom Al-Kelaifijem i Aleksanderom Čeferinom u Splitu.

 dejan tomašević sa predsjednikom pari sen žermena  Izvor: Privantna arhiva

Jedan od najtrofejnijih košarkaša u istoriji Srbije Dejan Tomašević sreo se sa prvim čovjekom PSŽ-a Naserom Al Kelaifijem na Sportskim igrama mladih u Splitu i tom prilikom ga je pozvao da posjeti Srbiju i Beograd. Čovjek čija riječ se veoma poštuje širom fudbalskog svijeta, uključujući organizacioni komitet Svjetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, ali i katarsku tenisku federaciju čiji je predsjednik, sa zadovoljstvom je prihvatio ovu mogućnost.

Možda će vas zanimati

"Susret sa Naserom se dogodio zahvaljujući mom dugogodišnjem odnosu sa Aleksandrom Čeferinom, predsjednikom UEFA, koji je veliki prijatelj srpskog sporta i fudbala. Bio je prijatno iznenađen pozivom i odmah je ispričao da je čuo mnogo lijepih stvari o našoj zemlji, da prati kako igra reprezentacija Srbije i da će učiniti sve što može da imamo vrhunsko gostoprimstvo u Kataru. Zainteresovan je da dođe u Beograd, jer ima mnogo poslovnih opcija koje su mu interesantne, tako da je dogovor da nastavimo da održavamo kontakt i iskoristimo mogućnost za posjetu prvom prilikom", rekao je Tomašević.

Čeferinu i Kelaifiju se dopala ideja izgradnje nacionalnog stadiona. Istakli su da bi mogli odmah poslije toga da organizuju i neko takmičenje. "Obećali su podršku da se odmah po izgradnji stadiona organizuje jedno veliko takmičenje, da li klupsko ili reprezentativno".

Prvi čovjek Parižana je takođe veliki ljubitelj tenisa, veoma cijeni Novaka Đokovića. "Ogromno poštovanje prema Novaku je nešto na šta smo navikli kada se radi o ljudima sa Bliskog istoka i cijele Azije, ali Kelaifijeve riječi imaju dodatnu težinu jer se radi o čovjeku koji se odlično razumije u sport. Uostalom, dokaz kvaliteta je i teniski turnir u Kataru koji organizuje tamošnja federacija na čijem je on čelu, i koji je u rangu najjačih takmičenja na planeti", zaključio je Tomašević.

Pored Čeferina i Kelaifija, Tomašević se na Sportskim igrama mladih koje organizuje Zdravko Marić susreo sa velikim brojem sportskih radnika iz cijele planete, uključujući Predraga Mijatovića, Ćiru Blaževića, Darija Srnu i mnoge druge.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC