• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi ga "predstavio", Samardžić još nije odlučiio: Lazar se prvi put oglasio - evo šta kaže o igranju za Srbiju!

Autor Dragan Šutvić

Mladi fudbaler može da igra za Njemačku ili Srbiju, ali još nije donio odluku.

 da li će lazar samardžić igrati za srbiju  Izvor: Instagram/lakisamar10/printscreen

Mnogo prašine u srpskom fudbalu podigao je prethodnih dana Lazar Sanardžić (20). Mladi fudbaler Udinezea i reprezentativac Njemačke u selekciji do 21 godine mogao bi da postane pojačanje za tim Dragana Stojkovića Piksija, ali... I pored toga što ga je selektor najavio u nacionalnom timu, Samardžić nije donio odluku.

To bi moglo da se zaključi iz njegovog saopštenja koje je podelio na Instagramu, a u kojem Lazar Samardžić kaže da je trenutno fokusiran na Udineze, sa kojim bilježi sjajne partije u novoj sezoni. Tim iz Udina je u samom vrhu Serije A, a Lazar je već postigao dva gola u novoj sezoni.

"Čujem i čitam mnogo vijesti i pratim diskusije o mojoj budućoj reprezentaciji... Moja porodica i ja osjećamo se veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (još) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto sam na zemlji, vrijedan, fokusiran i odlučan. Veoma sam zadovoljan početkom sezone. Kao tim, postigli smo odlične rezultate i Udineze je dobro pozicioniran na tabeli. Slavili smo važnu pobedu kod kuće protiv Intera. Igrao sam i odradio svoju ulogu", napisao je Lazar Samardžić.

On će i u narednom periodu misliti na crno-bijele, ali i na mladu reprezentaciju Njemačke za koju i dalje igra. "Zato je moj apsolutni fokus u ovom trenutku na mojim timovima, da što više igram u klubu i selekciji. Želim da se razvijem u igrača za startnu postavu. Sve ostalo trenutno nema prioritet. Ako nadogradim svoje mogućnosti i ostvarim ciljeve koje sam sebi postavio, onda zaslužujem da budem izabran za dalje zadatke. I tek onda želim i moram da donesem odluku, na koju ću biti spreman", napisao je Samardžić.

Podsjećamo, prije nekoliko dana pojavio se intervju za italijanske medije u kojem je prenijeto da se Samardžić osjeća kao Nijemac, iako je njegov otac jedan od ključnih ljudi u fudbalskom klubu Srbija iz Berlina. Nekadašnji kapiten Hertinih mlađih selekcija se, sudeći po izjavama prethodnih dana, i dalje dvoumi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC