• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstorija Srbina za pobjedu u 91. minutu: Igra za Njemačku, poslije ovoga će ga Piksi još više htjeti u reprezentaciji!

Autor Dragan Šutvić

Lazar Samardžić je prelomio meč Udinezea protiv Sasuola.

 lazar samardžić strijelac za udineze protiv sasuola Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Udinezea upisali su i četvrtu pobjedu u šestom kolu Serije A, pošto su na gostovanju savladali Sasuolo 3:1 i tako nastavili da se penju na tabeli italijanskog šampionata.

A junak tog trijumfa još jednom je bio Lazar Samardžić, fudbaler srpskog porijekla koji je rođen i odrastao u Njemačkoj. Njegov pogodak u nadoknadi vremena prelomio je utakmicu!

Poveo je Sasuolo u 33. minutu preko Davidea Fratesija, ali su poslije crvenog kartona Ruana igrali sa deset igrača čitavo drugo poluvreme. Držali su se do 75. minuta kada je Beto izjednačio.

A onda je na scenu stupio Lazar Samardžić. Ovaj 20-godišnji momak rođen u Berlinu spustio se sa lijevog krila u sredinu i šutirao slabijom desnom nogom, ali je to učinio odlično, za važnu pobjedu tima iz Udina. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte

00:47
Lazar Samardžić gol
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Samardžiću je ovo drugi gol u sezoni nakon što je prošlog vikenda bio strijelac u pobjedi 4:0 protiv Rome. Inače, Lazar ima srpske korijene i njegov otac je rodom iz Živinica u Bosni i Hercegovini.

U mlađim selekcijama je uvijek nastupao za Njemačku, od U16 do U21 uzrasta. U Srbiji se mnogi nadaju da bi ipak mogao da se odluči da jednog dana obuče dres "orlova", ali jasno je da ga i Nijemci imaju na oku...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC