• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne postoje dva Partizana! Hvala i Crvenoj zvezdi: Ostoja Mijailović imao poruku i za one koji nisu bili tu! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Ostoja Mijailović na rođendanu JSD Partizan zahvalio i onim crno-bijelima koji nisu željeli da dođu.

 ostoja mijailović o sd partizan  Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

U hotelu Hajat u utorak uveče obilježen je rođendan JSD Partizan, uz dodjelu nagrada i govor Ostoje Mijailovića, koji je prije mjesec dana, poslije burnog izbornog dana u Humskoj, u Agenciji za privredne registre upisan kao predsjednik sportskog društva, sa čim se ne slkaže FK Partizan sa Miloradom Vučelićem. Zato je crno-bijelo sportsko društvo u utorak na dva mjesta obilježilo 77. rođendan, a u međuvremenu je Sportsko društvo Crvena zvezda poslalo čestitku adresiranu na Ostoju Mijailovića i njegovog saradnika Željka Tanaskovića kao generalnog sekretara.

"Hvala klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsjednik Sportskog društva Partizan. Čast je biti ovdje ispred klubova i Partizanovaca. Hvala i onima koji nisu tu i moram da im poručim da su i oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, nemamo dva Partizana. Hvala i njima što danas nisu tu", rekao je Mijailović, poslavši tako poruku i strani unutar crno-bijele porodice sa kojom je nedjeljama bio u sukobu.

Mijailović je uputio zahvalnost svima koji su prisustvovali - partizanovcima i onima koji su im bili gosti na koktelu, a zahvalnost je izrazio i Crvenoj zvezdi:

"Hvala i našem najvećem rivalu, Sportskom društvu Crvena zvezda, koja nam je danas uputila iskrenu, prijateljsku čestitku. Jesmo sportski rivali, ali smo građani naše lijepe Srbije i moramo da se poštujemo. Hvala i Fudbalskom klubu Vojvodina koji je čestitao današnji praznik. Mi koji smo se prihvatili odgovornih funkcija, savjesno ćemo ih raditi uvijek i samo u interesu Partizana. Radićemo na tome da promocija Partizana uvijek i na svakom mjestu bude sve veća i veća", izjavio je Ostoja Mijailović, uz zahvalnost svima na podršci: "Jesam očekivao veliku podršku, ali ne u ovolikom broju. Hvala vam svima od srca i čestitam svim Partizanovcima".

U prostorijama FK Partizan takođe je obilježen rođendan sportskog društva, a tom prilikom se javnosti obratio Milorad Vučelić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC