• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić prvi put progovorio o porazu na Eurobasketu! Otkrio šta su "orlovi" radili poslije meča

Autor Haris Krhalić

NIkola Jokić pričao je o Evropskom prvenstvu i porazu od Italije...

 Jokić o ispadanju Srbije sa Eurobasketa Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić dominira u NBA ligi, u pobjedi protiv Lejkersa (110:99) zabilježio je dabl-dabl i pokazao svima zbog čega je dvostruki uzastopni MVP najjače košarkaške lige na svijetu, po završetku tog meča pričao je i o Eurobasketu. Takmičenju na kom je Srbija ispala u osmini finala i poslije kog se podigla velika prašina. Pred start šampionata "orlovi" su važili za jedne od favorita, pričalo se o napadu na zlato, sigurnom osvajanju neke od medalja. Na kraju se završilo neslavno, ispadanjem prije četvrtfinala. Teško je to palo svima, a centar Denvera otkrio je neke nove detalje.

U razgovoru sa medijima poslije susreta sa timom iz Los Anđelesa govorio je o Evropskom prvenstvu i porazu od Italije. "Rezultat nije bio onakav kakav smo željeli i htjeli. Po završetku tog meča sam u svlačionici rekao momcima da mi je bilo zadovoljstvo i da mi je bilo prelijepo sa njima. Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, već i na druženju. Kada smo ispali bili smo svi u jednoj sobi, družili se. Nešto što je meni bilo najvažnije, da bude dobra atmosfera, da ostanemo svi u dobrim odnosima", rekao je Jokić za "RTS".

U mnogim analizama poslije duela sa "azurima" jedna od stavki koje se ističu kao ključne su Jokićevi minuti. Odnosno podatak da nije bio na parketu u momentima kada su Italijani napravili prednost i došli do pobjede. "Ne znam, ne ulazim u te situacije. Vjerovao sam u momke koji su bili na terenu. Znam da niko nije htio da izgubi, svi su se borili i željeli, to što ja nisam bio na terenu, ne znači ništa."

Na kraju je pričao i o privatnom životu i ćerki. "Beba raste, jako je smiješna, srećni smo što spava cijelu noć. Svima kažem da imamo najbolje dijete na svijetu, sve je u najboljem redu", zaključio je Jokić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC