• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić izludio Lejkerse svojim pasovima (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić jednostavno ne prestaje da oduševljava svojom vještinom i potezima!

 Nikola Jokić pasovi protiv Lejkersa Izvor: Twitter/KevinOConnorNBA

Nikola Jokić je bio fantastičan u meču sa Lejkersima, ubacio je 31 poena, imao 13 skokova i 9 asistencija, a kao i uvijek, sve navijače su najviše oduševili njegovi pasovi. Falio mu je jedan pas za saigrača koji postiže poene za tripl-dabl kojim bi postavio rekord kao centar sa najviše tripl-dablova u istoriji NBA.

Jedna asistencija za veterana Džefa Grina je posebno oduševila sve jer je niko nije očekivao! Sjajno je sakrio svoju namjeru sjajni srpski košarkaš. Dobio je loptu i u trku je ispustio, a prije nego što je moglo da se desi da izađe sa terena - sijevnuo je pas!

Vidio je Jokić da nema gdje, da mu je pokušaj utrčavanja i polaganja pored Entonija Dejvisa propao, ali je takođe vidio i svog saigrača kako "siječe" utrčavanjem kroz reket iza Dejvisovih leđa. A onda je Jokić provukao loptu tamo gdje samo on može. Pogledajte:

Uspio je između dva igrača Lejkersa da provuče pas za još jednu asistenciju, a srećom iskusni Džef Grin je završio akciju na obruču i donio nove poene za Denver i još jednu asistenciju za Nikolu. 

Jokić je sa svojom sjajnom partijom uspio da "dogura" Denver na skor 3-2, a ono što je takođe obradovalo navijače Denvera je što je oporavljeni Džamal Marej bio dvocifren i što polako ulazi u formu, ali i to što je tim pobijedio bez Majkla Portera. Pogledajte ovu asistenciju iz drugog ugla:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC