• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američki predsjednik kupuje NBA tim od bahatog milijardera!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji prvi čovjek Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama je navodno dio grupacije koja želi da kupi Finiks Sanse.

 Barak Obama kupuje Finiks Sanse Izvor: Profimedia

Godinama je Robert Sarver pravio razne skandale, a kada su krenuli da izlaze na vidjelo NBA liga ga je naterala da stavio Finiks Sanse čiji je vlasnik na tržište i da ih proda! 

Sada je ova franšiza u procesu prodaje, Sarver je već uklonjen sa svih pozicija, a bahati milijarder koji je seksualno uznemiravao radnice i upadao u svlačionicu Igoru Kokoškovu dok je Srbin vodio ovaj tim će morati da se pomiri sa prodajom ekipe.

Proslavljeni NBA košarkaš, a sada jedan od najpoznatijih stručnih konsultanata za košarku u Americi Čarls Barkli je u podkastu kod Bila Simonsa otkrio da je jedna grupa koja ima ponudu za Sanse predvođena Barakom Obamom!

"Čuo sam da je Obama u jednoj od grupa koje daju ponude i on je jedan od onih ljudi za koje vjerujem da bi svima bilo drago da budu na čelu franšize. Ako me Obama pozove i pita da budem dio vlasničke strukture tima, naravno da ću pristati. Toliko volim i divim se tom čovjeku", rekao je Barkli.

Što se tiče Obame, za vreme svoje vladavine volio je da se druži sa NBA igračima, zna se da je u mladosti igrao košarku i da je veliki navijač Čikago Bulsa. Sada bi mogao da se preseli na Floridu i da ga gledamo u prvim redovima na mečevima Devina Bukera i Krisa Pola. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC