• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Bruklinu - otpustili su trenera! Nije se slagao sa Durentom i Irvingom, a bivši selektor Srbije čeka šansu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stiv Neš dobio je otkaz u Bruklinu, a tu je Igor Kokoškov koji čeka priliku...

 Bruklin otpustio trenera Stiva Neša Izvor: Profimedia

Bruklin je otpustio trenera Stiva Neša. Poslije užasnog starta sezone i pet poraza u prvih sedam mečeva klub je odlučio da se zahvali legendarnom igraču, a sada i šefu stručnog štaba, na svemu što je uradio za ekipu. Donijeta je odluka o raskidu saradnje i od danas Neš više neće voditi ekipu. Poznato je da nije bio u dobrim odnosima sa Kevinom Durentom i Kajrijem Irvingom, tako da ovo nije preveliko iznenađenje.

U stručnom štabu je i nekadašnji selektor Srbije Igor Kokoškov, pa i on čeka šansu da ponovo sjedne na klupu tima iz najjače košarkaške lige na svijetu. Vodio je Finiks, a možda bude među kandidatima za klupu Netsa. Iz kluba su saopštili da će "uskoro dovesti novog trenera", ali nisu pričali o imenima.

"Želimo da se zahvalimo Stivu za sve što je uradio za našu franšizu u prethodne dvije godine. Od kada je postao trener suočio se sa mnogo izazova i zahvalni smo mu na liderstvu, strpljenju, poniznosti i svemu što je pokazao. Bila je ovo veoma teška odluka, ali poslije dugog razmišljanja i analiziranja sezone koja je tek počela, odlučili smo da je ovo neophodno. Želimo mu sve najbolje u budućnosti", rekao je generalni menadžer Šon Marks.

Oglasio se i vlasnik kluba Džoe Tsai.

"Upoznao sam Stiva tokom perioda u klubu i nije nikada bježao od izazova. Moje divljenje i poštovanje prema njemu je raslo, naporno je radio i donio je pozitivan stav u našoj organizaciji, čak i u momentima kada je nad nama bila nadvijena velika oluja. Želimo da se zahvalimo njemu i njegovoj porodici na svemu. Počeli smo ovo putovanje kao kolege, rastajemo se kao prijatelji", poručio je Tsai.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC