• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajri Irving postavio nemoguće uslove! O potezu NBA zvijezde se priča - hoće ugovor, ali da ne igra mečeve!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Američki košarkaš Kajri Irving predstavio je Bruklinu svoje uslove za nastavak saradnje.

 Kajri Irving od Bruklina tražio nenormalne uslove Izvor: Profimedia

Nastavlja se prava drama u Bruklinu, a ovog puta u centru pažnje nije trejd Kevina Durenta. Američki novinar Rik Bučer otkrio je detalje pregovora sa Kajrijem Irvingom, koji je pred prvog čovjeka Netsa iznio nevjerovatne zahtjeve. Čovjek koji je propustio veći dio prethodne sezone zbog toga što nije želio da se vakciniše sada je otišao korak dalje.

On je imao ideju da preko 20 utakmica u sezoni uopšte ne igra, čak i kada je potpuno zdrav i spreman da se pojavi na parketu!

Možda će vas zanimati

"Džo Tsai se pokazao kao tvrd pregovarač, jer maksimalan ugovor za Kajrija Irvinga uopšte nije dolazio u obzir. Rečeno mi je da je Kajri imao nevjerovatne zahtjeve za novi ugovor. Želio je da igra manje od 60 utakmica po sezoni i da nikada ne igra dva dana uzastopno jer to smatra nehumanim", ispričao je novinar Rik Bučer, koji je dobro upoznat sa situacijom u Bruklinu.

Prethodne sezone Kajri Irving odigrao je samo 29 mečeva u NBA ligi, ali razlog za to nije bio njegov dogovor sa timom. Zbog toga što nije bio vakcinisan, Irving nije mogao da igra na domaćem parketu, a propustio je i brojna gostovanja Bruklin Netsa. Djelimično i zbog toga, ekipa je doživjela kraj i nije ni blizu opravdala očekivanja koja su postavljena na početku sezone.

I tokom ovog ljeta nastavili su se problemi iz prethodne sezone. Oni se prije svega tiču trejda Kajrija Irvinga, ali i Kevina Durenta koji je za sada bliži odlasku. Za njega se interesuje Boston, a prva zvijezda tima u međuvremenu pokušava da smijeni trenera i generalnog menadžera Netsa!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC