• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajri Irving dolazi u Evroligu? U NBA mu ne daju da igra, a on poručuje: Sve sam bolji, idem preko okeana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kajri Irving zbog odbijanja da se vakciniše malo gdje može da igra u Americi, a pošto već planira da ode van NBA, moglo bi da se desi da stigne i u Evropu!

 Kajri Irving planira da napusti NBA Izvor: Profimedia

Kajri Irving je često u centru pažnje u posljednjih godinu dana, ali rijetko zbog košarke. Nakon sezone u kojoj se pričalo da Bruklin želi da ga se otarasi, u kojoj su se govorilo i o tome da je čak on držao zasebne treninge svojim saigračima, kontroverzni plej navodi da nema problema sa motivacijom.

Ne samo da ne planira da se povuče uskoro iz NBA lige, već je najavio i da će nakon NBA karijere nastaviti da igra košarku u Evropi, Australiji, Kini...

Možda će vas zanimati

"Uopšte ne moram da se motivišem, odigrao sam 12. sezonu u najboljoj ligi na svijetu i postajem samo bolji. Kada budem imao 38 godina imaću kad da se osvrnem na svoju karijeru, ali do tada uživam u svakom momentu", rekao je on. 

Sada Kajri Irving ima 30 godina, a očigledno planira da igra u NBA do 38. Što znači da bi u Evropu mogao da stigne taman za sezonu 2030/31!

"Neću prestati da igram sa 38 godina, nema šanse! Tada ću igrati u ligama širom svijeta i učiću mlade igrače ono što su drugi mene naučili", otkrio je on. 

Irving je rođen u Melburnu pa bi logično bilo da se vrati i oproba u sve jačem NBL-u, ali i dalje je Evroliga najjače takmičenje van NBA. Njegov saigrač Kevin Durent je bio oduševljen nekim mečevima koje je gledao, a možda ćemo u budućnosti i Kajrija vidjeti na nekom evropskom parketu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC