• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grčka zvijer u čudu zbog buduće NBA zvijezde - Šutira ko Durent, a 220 cm!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kombinacija Durenta i Gobera sprema se da pokori NBA ligu od idućeg ljeta.

 Viktor Vembanjama nova zvijezda kojom se oduševio Janis Adetokunbo Izvor: Profimedia

Mladi francuski košarkaš Viktor Vembanjama (18, 220 cm) već sada zna da će idućeg ljeta biti prvi pik na NBA draftu. Svoju poziciju je već odavno utvrdio nevjerovatnim fizičkim predispozicijama i sve boljim partijama u dresu Metropolitansa, posebno se istakao tokom NBA promocije u Dubaiju, pa će tako u Ameriku doći već sa statusom zvijezde - mnogo veće nego što je sada u Evropi.

Za njega su čuli i najveći svjetski košarkaši poput Lebrona Džejmsa, i ohrabruju ga uoči debitantske sezone u NBA, a sada mu se indirektno obratio i Janis Adetokunbo koji je takođe prošao put od "mršavka" do "atletske zvijeri".

"Spremi se, moj prijatelju... Koliko još želite da igrate, pet do sedam godina? Bićete u ligi sa ovim klincem. Ako niste spremni, ovaj klinac će vam biti veliki problem. Baš veliki problem. Ja ovo nisam vidio u životu, vidio sam ga baš izbliza, bio je u istom timu kao i moj brat", rekao je Janis Adetokunbo tokom razgovora sa novinarima poslije utakmice Milvokija, naglasivši još jednom svima koliko ga oduševljava mladi Francuz.

"Viši je od Gobera, može da šutira kao Rudi - i još šutira kao Durent. To je ludilo... Takođe, ima i dobar odnos prema igri, ako ostane zdrav - biće baš dobar", dodao je Viktor Vembanjama.

Već svi misle da će Viktor Vembanjama biti najveći dobitak na NBA draftu još od Lebrona Džejmsa i vidjećemo ko će ga prigrabiti. Očekuje se da mnogi timovi "tankuju" kako bi došli do prve pozicije na draftu, a nema sumnje da gdje god da ode - Vembanjama će praviti razliku.

Viktor Vembanjama
Izvor: Youtube/FIBA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC