• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janis iskalio bijes na radniku, a otkriveno ko ga je zapravo iznervirao!

Autor Nikola Delić

Oglasio se grčki košarkaš povodom neprijatne situacije koja je viđena nakon meča Filadelfije i Milvokija.

 Janis objasnio zašto se svađao u Filadelfiji Izvor: Profimedia

Vidjeli smo mračnu stranu Janisa Adetokumba, nakon poraza njegovog Milvokija od Filadelfije, kada nije mogao da sakrije svoje frustracije zbog loše partije. Ušao je u verbalnim sukob sa zaposlenima u "Vels Fargo centru", a potom i pokušao da sruši merdevine koje su tu stajale. Sve to počelo je prljavim potezom Montreza Herela.

Zbog toga se oglaio Janis koji je želeo da objasni šta se tačno desilo u Filadelfiji: "Šutirao sam slobodna bacanja nakon meča. Bio sam u seriji od sedam pogodaka i ostalo mi je još tri, ne bi li vezao deset, što mi je bio cilj. Šutirao sam i osmo bacanje, onda se on pojavio uzeo mi loptu i ja sam ostao zapanjen" , a čovjek koji se pojavio je krilni centar SiksersaHerel.

Začuđeni Adetokumbo nije mogao da vjeruje šta je Herel uradio: "Znam da neki igrači ne igraju, pa žele da odrade mini-trening poslije meča. Mislio sam da možemo zajedno da šutiramo, međutim on mi je rekao da je ovo njegov teren", rekao je Grk. Tako je i bilo, čak su i kamere snimile agresivni nastup košarkaša Filadelfije.  "Ovo nije Milvoki. Sklonite to s*anje odavde", vikao je Herel u pravcu Janisa tom prilikom.

Nakon ovoga postaje jasno zbog čega je nekadašnji MVP NBA lige "iskalio" bijes na radnicima. Montrez Herel važi za jednog od "prljavijih" igrača u ligi pa ne čudi da je uspeo da izbaci iz takta Janisa, koji je već bio dovoljno ljut zbog svojih očajnih procenata šuta na ovom meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC