• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić razočaran poslije poraza: Ne mogu da vjerujem da nemamo motiva!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Mora se pokazati želja i volja za pobjedom, večeras je to nedostajalo", rekao je trener Igokee poslije subotnjeg poraza od Cedevita Olimpije.

 Bajić razočaran poslije poraza: Ne mogu da vjerujem da nemamo motiva! Izvor: ABA liga j.t.d./Ivica Veselinov

Košarkaši Igokee poraženi su od Cedevita Olimpije u subotu uveče na svom parketu, gdje smo vidjeli konstantnu rezultatsku "klackalicu" i sjajnu partiju Amerikanaca u slovenačkoj ekipi, Jogija Ferela i Džošue Adamsa.

Nakon trećeg poraza u sezoni trener Igokee Dragan Bajić osvrnuo se na treću četvrtinu u kojoj je njegova ekipa primila 29 poena.

"Čestitke Cedevita Olimpiji na zasluženoj pobjedi. Evidentno je da su došli s većom željom za pobjedom od mog tima. Prvo poluvrijeme smo bili dobro defanzivno, 30 poena smo primili, dali smo 38 poena, međutim u svlačionici sam im rekao da igramo katastrofalno, a da vodimo osam razlike. Sugerisao sam im da moraju biti u fokusu i podići nivo koncentracije svi do jednoga. Treću četvrtinu defanzivno nismo postojali. Nismo imali energije nimalo, primili smo 30 poena, a napravili 2 faula. Nismo imali fokus na utakmici, nismo bili blizu Ferelu i Adamsu jer oni imaju kvalitet da to urade", rekao je Bajić i dodao:

"Uspjeli smo se vratiti i povesti, i opet pad koncetracije, previše izgubljenih lopti, loš napad. Cedevita Olimpija je sve to znala kazniti i zasluženo pobijediti. Rekao sam im da je nedopustivo, da svi igrači moraju dati svoj doprinos da bi mogli pobijediti, u suprotnom nemamo šta da tražimo. Bez imalo koncentracije smo ušli u meč misleći da ćemo protiv tima kao što je Cedevita Olimpija, tim koji je ušao s najvećim ambicijama u ovu sezonu, a da mi nemamo motiva da dobijemo utakmicu, ne mogu da vjerujem. Mora se pokazati želja i volja za pobjedom, večeras je to nedostajalo", zaključio je Bajić u izjavi poslije subotnjeg poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC