• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moram da pohvalim navijače Partizana: Nemanja Nedović još jednom o derbiju - Bilo je UŽIVANJE, pokazali smo da možemo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zvezdin heroj iz "vječitog derbija" poslao poruku i najvećem rivalu, kao i njegovim navijačima.

 Nemanja Nedović o Grobarima, Partizanu i derbiju Izvor: MN PRESS

Nemanja Nedović bio je heroj prvog evroligaškog "vječitog" derbija Partizana i Crvene zvezde, a u nedjeljnom intervjuu za portal "Una" čestitao je crno-bijelima na organizaciji utakmice, kao i njihovim navijačima na fer ponašanju.

Poslije derbija koji je poslao sjajnu sliku iz Beograda u Evropu i čitav svet i koji je pokazao da tako velike utakmice mogu biti organizovane i bez prekida, upozorenja i incidenata, Zvezdin meč-viner je večeras poručio:

"Zaista moram da pohvalim i organizaciju utakmice i navijače Partizana. Sve je bilo u granicama normale. Bilo je vrijeđanja i svega, ali nijedna stvar nije bačena na teren, mi smo cijelu utakmicu bili bez zaštite iza nas i nije nas pogodio nijedan novčić. Naši navijači mislim da su bili izuzetni, bilo je uživanje igrati u toj atmosferi. Pokazali smo da možemo", rekao je Nedović.

Košarkaši Zvezde imali su podršku svojih navijača, pred kojima su izašli i na bis, jer su pristalice crveno-bijelih iz bezbjednosnih razloga duže ostali u dvorani.

"Mnogo su nam pomogli naši navijači. Kad sam izašao na zagrijavanje, kad sam ih vidio nekako mi je laknulo i bez obzira što je tu bilo 18.000 navijača Partizana, u svakom trenutku sam ih čuo. Bili su glasni i dali su maksimum, pjevali su bukvalno 40 minuta i drago mi je što su srećni napustili Arenu", rekao je Nedović.

U gustom kalendaru, Zvezda je već odigrala i meč protiv Mornara u subotu i sprema se za duel protiv Žalgirisa u utorak u "Pioniru".

Nedović se ipak još jednom osvrnuo na svoj verovatno najveći koš u karijeri - za pobjedu u derbiju u Areni.

"Nismo imali vremena da nacrtamo akciju, nismo znali šta će se desiti, više je bila Lukina kreacija i čim smo, ali da je lopta kod njega mi smo se pozicionirali i Luka je pogledao u ćošak prije nego što mi je dodao i ja sam znao i bio sam spreman. Šut posljednji je ušao i ostalo je istorija", dodao je Nedović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC