• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan Efes uživo prenos MONDO livestream
 Partizan Efes uživo prenos MONDO livestream

PARTIZAN SRUŠIO EVROPSKOG ŠAMPIONA - BOMBA NA 16 SEKUNDI DO KRAJA: Nije moglo bez drame, ali tu je pobjeda sezone!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Velika pobjeda Partizana u 14. kolu Evrolige, u Beogradu je pao Efes.

 Partizan Efes uživo prenos MONDO livestream Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana upisali su petu pobjedu u sezoni! U Beogradskoj areni pao je Efes (82:79), a crno-bijeli konačno su pokazali svoje najbolje lice. Tokom meča 14. kola Evrolige ekipa Željka Obradovića uspjela je da nadoknadi veliki zaostatak, a zatim u neizvjesnoj završnici slomi otpor dvostrukog šampiona Evrope i nanese Atamanovoj ekipi drugi neuspjeh u nizu.

Tako veliki trijumf mogao bi da znači i izlazak iz krize za Partizan, koji je prekinuo "crni niz" od pet uzastopnih poraza u Evroligi. Ipak, za Partizan neće biti previše vremena da se slavi. Već za tri dana se igra protiv FMP-a u ABA ligi, dok je narednog četvrtka na programu meč protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Zatim slijede Igokea i Bajern, pa domaći meč protiv Zadra - prva utakmica u 2023. godini.

Što se tiče večerašnjeg meča u Beogradu, obilježili su ga Dante Egzum, Džejms Naneli i Kevin Panter sa po 18 postignutih poena, dok im je Matijas Lesor dodao još 13. Francuski centar imao je i pet skokova, dok je Naneli čak sedam puta razigrao saigrače tokom svog najboljeg meča u Partizanu.

Na drugoj strani terena istakli su se Bobua sa 30 i Žižić sa 20 poena, ali to nije bilo dovoljno za trijumf. Zakazali su oni koji su do sada vukli turski tim - Micić je ubacio 14 poena (2/5 za dva, 2/9 za tri), a Vil Klajburn samo sedam poena (1/ za dva, 1/7 za tri). 

Možda će vas zanimati

22:23

KRAJ - 82:79!

Košarkaši Partizana uspeli su da stignu do pobede!

22:22

JOŠ 3.9 SEKUNDI - 80:79!

Brza akcija Efesa donosi trojku Mbaja iz samog ugla, a na liniju slobodnih bacanja će Kevin Panter. Sada on ima priliku da donese pobedu Partizanu.

22:21

JOŠ 11.1 SEKUNDI - 80:76!

Efes je napravio dva brza faula, kako bi na liniju penala poslao Džejmsa Nanelija. Amerikanac je uspeo da pogodi oba slobodna bacanja.

22:18

JOŠ 14.6 SEKUNDI - 78:76!

Samo malo više od sekunde bilo je potrebno Efesu da nakon sjajne akcije iz auta postigne dva poena. Partizan ima prednost i napad koji može da mu donese pobedu protiv šampiona Evrope.

22:16

JOŠ 16 SEKUNDI - 78:74!

Kakva trojka Džejmsa Nanelija! Trošio je Partizan sekunde, a iskusni košarkaš sa velike distance, preko ruke, pogodio za 78:74!

22:14

Još 37 sekundi - 75:74!

Brajant Danston pogađa za dva poena nakon ofanzivnog skoka i Partizan ima samo jedan poen prednost - 75:74! Željko Obradović traži tajm aut, crtaće napad koji može da donese pobedu crno-belima!

22:13

POSLEDNJI MINUT MEČA!

Partizan - Efes 75:72!

22:11

39. minut - Partizan menja!

Klajburn postiže lake poene u kontri, a Željko Obradović mora da reaguje! Iako se činilo da će tražiti tajm-aut, u pitanju su samo izmene. 

22:04

36. minut, PREOKRET!

Pogađa trojku u tranziciji Džejms Naneli i Partizan vodi - 68:67!

22:02

34. minut, DRAMA - 63:64!

Neće Partizan odustati do poslednjeg napada, a čini se i da bi Efes mogao da pomogne srpskom timu na putu do pobede. Sve ozbiljnije izgleda igra crno-belih.

21:51

Ovako je izgledala Micićeva povreda!

Pogledajte:

21:50

Kraj treće četvrtine - 53:54!

Prilično veliki minus istopio je Partizan tokom treće deonice i samo je malo falilo da pred poslednjih deset minuta ima prednost. Dante Egzum je dobio tri slobodna bacanja u poslednjim skeundama i doneo crno-belima preokret, ali je rodrik Bobua još jednom maestralno pogodio za Efesov jedan poen prednosti.

21:47

29. minut - Živi Partizan!

Nakon pogođenog polaganja Matijasa Lesora, uz dodatno slobodno bacanje, a zatim i zakucavanja u kontri Francuza crno-beli su veoma blizu. Rezultat je 50:52 u Areni, a Efes je u krizi!

21:41

26. minut, Samo dve trojke Partizana!

Teško će Partizan uspeti da napravi senzaciju i u Beogradu savlada aktuelnog prvaka Evrope sa samo dve pogođene trojke... Probali su čak 15 puta do sada!

21:34

23. minut, Partizan - Efes 34:41!

Pronašao je Partizan ritam u poslednjih nekoliko napada. Malo bolja odbrana crno-belih dozvoljava ekipi, posebno Džejmsu Naneliju, da se rastrči i to bi moglo da smanji zaostatak srpskog tima.

21:14

POLUVREME - 28:37!

Vasa Micić i Vil Klajburn nisuna očekivanom nivou, ali je Partizan dopustio gostima da se "odlepe". Pre svega zbog praznog hoda crno-belih na poečtku druge deonice turski tim ima prednost u Beogradu, ali ostaju još dve četvrtine - dovoljno vremena da Partizan uzvrati i prekine neugodan niz evroligaških poraza!

21:11

18. minut, Partizanovi ofanzivni problemi!

Na početku druge deonice Partizan je teško dolazio do poena, što je Efes iskoristio kako bi stigao do preokreta i osetnije prednosti. Nešto manje od dva minuta do poluvremena turski tim ima šest poena prednosti.

20:57

14. minut, Partizan - Efes 16:17!

Povratak Vase Micića na teren organizovao je tursku ekipu. Nekoliko čistih situacija za šut i nekoliko pogodaka Efesovih košarkaša donose im novu prednost. Za nepto više od tri minuta igre u drugoj deonici Partizan je postigao samo dva poena, pa sada ima poen zaostatka.

20:54

Minut ćutanja!

Ovako je bilo u Areni tokom minuta ćutanja za Sinišu Mihajlovića!

Pogledajte

00:37
Minut Ćutanja za Sinišu Mihajlovića
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

20:48

Kraj prve četvrtine! Partizan - Efes 14:10!

Crno-beli imaju prednost nakon prvih 10 minuta utakmice, a ostaje da se vidi da li će Vasilije Micić moći da se vrati na parket u nastavku susreta. Njegov izostanak biće ogroman hendikep za Efes.

20:44

8. minut, Povreda Micića!

Srpski košarkaš Vasilije Micić povredio se u finišu prve četvrtine i uz pomoć saigrača napustio je parket. Prilikom izlaska sa terena pomogao mu je i Željko Obradović, a po prvim kadrovima čini se da je Vasa povredio koleno. On je ostao na parketu nakon faula u napadu Janisa Papapetrua.

20:38

6. minut, Partizan - Efes 12:5!

Rapsodija Partizana u uvodnim minutima meča, pa užasni procenti šuta za Efes odmah nakon toga doneli su ubedljivu prednost crno-belima.

20:32

1. minut, Partizan -Efes 2:0!

Turski tim je izborio prvi posed na meču, ali nisu uspeli da stignu do poena. Već posle petnaestak sekundi napravili su faul u napadu, pa je Partizan preko Egzuma stigao do prednosti.

20:55

Startne petorke!

Partizan: Egzum, Naneli, Trifunović, Ledej, Smailagić

Efes: Micić, Buboa, Mbaj, Klajburn, Plajs

20:20

Trenutno stanje na tabeli!

Sa skorom 7-6 Efes trenutno zauzima 7. poziciju u Evroligi i večeras ni pobedom ne bi mogli da napreduju na listi. Sa druge strane, Partizan ima skor 4-9 i trenutno je samo berlinska ALBA tim sa manje pobeda u Evroligi.

20:10

Serija Efesa!

Pre samo tri dana Efes je prekinuo niz od pet uzastopnih pobeda u Evroligi. Njih je savladala Baskonija koja je ponovila impresivnu šutersku partiju, sličnu onima sa početka sezone, pa sada i Efes mora da "izvadi" na gostovanju u Beogradu. Videćemo da li će to moći da urade...

20:00

Takođe, Žoc vidi dobre stvari!

Trener Partizana istakao je da postoje dobre stvari u ekipi, a navijači mogu da se nadaju da će baš one doneti veliki skalp, pobedu nad aktuelnim šampionom Evrope!

19:50

Ima i dobrih vesti!

Može Željko Obradović da bude barem delimično zadovoljan, tim će večeras biti jači nego na prethodnim utakmicama. Posle duge pauze u ekipi će biti Aleksa Avramović koji je još u finišu prethodne sezone povredio ruku.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

19:40

Neugodan niz Partizana!

Partizan ima pet uzastopnih poraza u Evroligi - Barselona, Real, Valensija, Crvena zvezda, Asvel - i samo jednu pobedu u poslednjih sedam mečeva gledajući sva takmičenja. Taj niz treba što pre prekinuti!

19:30

Dobro veče!

Pratićemo jedan od najzanimljivijih mečeva 14. kola Evrolige - Partizan traži izlaz iz krize, a šampion Evrope pokušava da se primakne samom vrhu! Ostanite uz MONDO i tekstualni prenos.

UKRATKO

  • UŽIVO: Partizan - Efes 82:79!
  • 14. kolo Evrolige
  • Prekinut loš niz!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije