• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grk oduševljen derbijem - ostaće zapisano u istoriji! Jedan detalj ga je iznenadio: "Ljudi, koliko mi zaostajemo"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Grčki novinar Haris Stavro oduševljen je načinom na koji su oba evroligaška derbija bila organizovana i kako su se ponašali navijači.

 Grčki novinar o derbiju Crvene zvezde i Partizana Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Partizan odigrali su dva derbija u Evroligi ove sezone, na taj način ispisali su istoriju. Po prvi put u najjačem evropskom takmičenju su vječiti rivali odmjerili snage. Prvi duel u "Areni" dobili su crveno-bijeli trojkom Nemanje Nedovića, drugi u "Pioniru" dobili su crno-bijeli sjajnom partijom Zeka Ledeja. Ispit su položili i navijači, pošto su pristalice oba tima bile na oba derbija.

Taj detalj oduševio je i strane novinare, posebno Grka Harisa Stavroa. Urednik tamošnjeg portala "Sport24" gledao je oba derbija i uporedio je sve to sa duelima Olimpijakosa i Panatinaikosa. Ostao je bez riječi kada je vidio kako je sve to proteklo, posebno iz ugla navijača koji su pružali podršku i jednima i drugima na oba meča. Podijelio je svoje utiske na društvenim mrežama.

"U istoriji će biti zabilježeno da su Srbi briljantno organizovali dva meča sa navijačima oba tima. Dobra saradnja, bez ubacivanja predmeta na tere, bez haosa i sa publikom koja je pružala podršku i timu koji je pobijedio i timu koji je izgubio. Mi smo, nažalost, mnogo daleko od toga, zaostajemo", napisao je Stavrou. Pogledajte i kako je to izgledalo u Pioniru:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC