• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONČIĆ UNIŠTIO DETROIT: Bogdanović sasuo 29 poena, ali Luka ubacio pola koševa svog tima! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Luka Dončič je na ovom meču bio pola tima Dalasa i to bukvalno.

 Luka Dončić zabio 53 poena protiv Detroita Izvor: Profimedia

Kakav je meč imao Luka Dončić! Slovenački plejmejker je protiv sebe imao Bojana Bogdanovića i Detroit i potpuno ih je razbio. Dobili su Mavsi ovaj meč 111:105, a gotovo polovinu poena svog tima dao je nevjerovatni Luka. 

Meč je završio sa 53 poena, 8 skokova i 5 asistencija i na kraju je u jednom od najimpresivnijih izdanja u karijeri vodio tim ponovo do pobjede. Imao je i Bogdanović fantastičan meč, ali njegovih 29 poena i 5 skokova zaista djeluju skromno poslije još jedne nestvarne partije bivšeg pleja Reala. 

U Dalasu je Spenser Dinvidi sa 12 poena bio jedini dvocifren pored lidera ekipe, a u Detroitu je samo Sadik Bek sa 18 poena bio istaknut pored Bogdanovića, tako da smo zaista videli balkanski duel. Pogledajte Dončićevu magiju. 

U meču Vašingtona i San Antonija vidjeli smo pobjedu Vizardsa 127:106 i još jednu odličnu partiju Denija Avdije. Ubacio je momak sa Kosova 25 poena, imao 9 skokova i bio je najefikasniji u svojoj ekipi. Osim njega istakao se Bredli Bil sa 21 poenom. 

Kod San Antonija Keldon Džonson je imao 26, a Poljak Džeremi Sočan 17 poena, dok je Zek Kolins upisao 16 poena i 11 skokova. U drugim mečevima Orlando je iznenadio Filadelfiju 119:109, Bruklin je lako izašao na kraj sa Lejkersima bez Lebrona 121:104, Sakramento je poslije produžetka savladao Minesotu 118:111, a Golden Stejt je na gostovanju bio bolji od Oklahome 128:120. Finiks je sa Darijem Šarićem i Džokom Lendejlom u ekipi savladao Toronto 114:106 i Portland je dobio Atlantu uprkos dobroj partiji Bogdana Bogdanovića.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC