• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubacio 47 poena Jokiću, pa stao pred kamere! Pričao o tome kako ga NE POŠTUJU: "Nikola i ja rivali!?"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Žoel Embid je bio vidno nezadovoljan što nije izabran za startera na Ol staru.

 Džoel Embid o Nikoli Jokiću Izvor: Twitter/ESPN/Screenshot

Nikola Jokić je dobio bitku u prvom, a Žoel Embid u drugom poluvremenu... Nakon što su Jokić i Denver stali, Dok Rivers promijenio odbranu, a Embid se razigrao i meč završio sa 47 poena i 18 skokova, Filadelfija je došla do velike pobjede od 126:119. Utisak je da su navijači od pobjede još više željeli da Embid nadigra Jokića, posebno jer ih je sve, a posebno Žoela, najviše zaboljelo što snažni centar nije ni starter na Ol staru.

To je očigledno bio dodatni motiv Embidu koji je konstantno tražio loptu, ali je imao malih problema u odbrani, sve dok Jokića nije preuzeo Taker i tako ga oslobodio dijela zadatka. Mogao je samo da se posveti napadu i na kraju je uz "MVP" skandiranje napustio teren, više nego zadovoljan.

"Da li me je rivalstvo sa Jokićem motivisalo? Ne, to nije rivalstvo, ja obožavam tog velikog momka. On je dvostruki MVP, jedan od najboljih igrača u ligi. Ja sam njegov veliki fan", rekao je Žoel Embid poslije meča i otkrio da nema nikakav problem sa Jokićem, samo sa "narativom" u NBA gdje misli da njega i te kako potcjenjuju.

"Nisam iznenađen što nisam starter na Ol staru. Već je rekao moj trener Dok, ne vole me naročito i to je u redu. Ne znam da li je zbog toga što često trolujem ili jer sam gov**r. Ali, u redu, to me pokreće, nastaviću da budem gov**r i da trolujem, a ako se ljudima to ne sviđa - to je njihov problem. (...) Mislim da niko od mene nije imao bolju sezonu, mislim da je to nepoštovanje pošto sam bio starter pet sezona. Kao što sam rekao, moraš da se fokusiraš na prave stvari i sve će biti dobro za tebe", zaključio je Embid u razgovoru na konferenciji za medije.

Podsjetimo, Embid nije dobio priliku da bude starter na Istoku pošto je sastavljen tim u kome nema pravog centra. Kapiten je Janis Adetokunbo, a uz njega su još Durent, Irving, Mičel i Tejtum, dok sa druge strane Lebron Džejms predvodi tim u kome su Kari, Dončić, Jokić i Vilijamson.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC