• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron postaje NBA rekorder, a cijena karte astronomska! Navijači ostali u šoku - evo koliko košta ulaznica za istoriju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ulaznica za meč Lejkersa protiv Oklahome košta čak 92.000 dolara!

 Lebron obara NBA rekord cijena ulaznice astronomska Izvor: Profimedia

Lebron Džejms postaće novi rekorder NBA lige po broju poena. Trenutno mu nedostaje još 89 da prestigne Karima Abdula Džabara koji je na vrhu liste strijelaca (38,387 poena). As Lejkersa ima 38,299 i očekuje se da za dva kola, protiv Oklahome, preuzme tron.

Znaju to i navijači pa je tako interesovanje za utakmicu u Los Anđelesu ogromno. Koliko su daleko spremni ljudi da idu da bi bili dio istorije i da bi gledali tu utakmicu. Jedna informacija sve govori. Naime, karta meč sa Tanderima za prve redove košta čak 92,000 dolara. Dobro ste pročitali, pojedinci plaćaju skoro 100,000 dolara da bi se našli na ovoj istorijskoj utakmici. Već su počele i šale na taj račun na društvenim mrežama, da će morati da podignu kredit da bi bili na utakmici.

Meč između Lejkersa i Tandera igra se u noći između utorka i srijede (4 sata po našem vremenu), a ako Lebron kojim slučajem ne uspije tada da nadmaši Karima, priliku će imati dva dana kasnije na istom mjestu. Rival će biti Milvoki. Prije svega toga "jezeraše" čeka duel sa Nju Orleansom na gostovanju. Ostaje da se vidi kada će Džejms preuzeti vrh, samo je pitanje dana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC