• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron "namješta" drugu 200.000.000 dolara: Lejkersi ni da čuju, evo gdje bi Irving mogao da ode!

Autor Dragan Šutvić

Kajri Irving je na raskrnici karijere i mnogo je zainteresovanih, ne i tim gdje bi ga Lebron najradije vidio.

 gdje će kajri irving nastaviti karijeru Izvor: YouTube/House of Highlights/Screenshot

Sjajni plejmejker Kajri Irving ponovo je podigao frku u svom klubu i zatražio trejd iz Bruklina. Jasno je da Netsi neće držati nezadovoljnog igrača, posebno nakon skandala koje je pravio za vrijeme pandemije, tako da će saslušati sve ponude iz NBA i odlučiti se za najbolje rješenje po njih. Spominjali su se Lejkersi, Dalas, Klipersi, Finiks i Majami, a sve je izvjesnije da se neće ispuniti Lebronova želja da se opet udruži sa Irvingom, kao u Klivlendu kada su uzeli prsten.

Razlog zbog kog Lejkersi neće Irvinga leži u činjenici da bi morali da se obavežu da mu daju novi astronomski ugovor od ljeta i plate mu skoro 200 miliona dolara, što je nedopustivo za tim iz Los Anđelesa, posebno ako se u obzir uzme i to da Lebron neće još dugo igrati i da je "rekonstrukcija iza ugla".

Stidljivo se spominje Dalas, mada ima i kritičara partnerstva Irving-Dončić, Klipersi i Finiks su neodlučni, dok je navodno Bruklin zainteresovan da i sam pošalje ponudu na adresu Majamija.

Nezvanično, Netsi bi željeli da im Majami pošalje Bema Adebaja (takođe nezadovoljan), Džimija Batlera ili Tajlera Hiroua, dok je Majami zainteresovan da se oslobodi ugovor Kajla Laurija kome će morati da plate skoro 30 miliona evra. Ali, sve je još na dugačkom štapu i pitanje je šta će se desiti u idućih sedam dana jer je i Irving najzainteresovaniji za Lejkerse, gdje za sada ne razmatraju da ga pozovu.

Pojavile su se informacije i da bi Niksi bili zainteresovani da dovedu Irvinga, a sve više se pominje i Juta. Zanimljivo je da su se čak pojavile informacije da bi Bruklin mogao da trejduje i Kevina Durenta, čime bi na kraju zadržali Kajrija Irvinga, što bi potpuno promijenilo sve na NBA sceni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC