• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan - Borac Čačak ABA liga prenos uživo
 Partizan - Borac Čačak ABA liga prenos uživo

Partizan ubacio 114 poena i spreman je! Crno-bijeli sada idu po trofej!

Partizan rutinski pobijedio Borac iz Čačka u Pioniru, 114:84.

 Partizan - Borac Čačak ABA liga prenos uživo Izvor: MN PRESS

Partizan je očekivano rutinski pobijedio Borac u hali "Aleksandar Nikolić" - 114:84 (30:21, 18:18, 34:27, 32:18), nastavio trku sa Crvenom zvezdom za "pol poziciju" i iskoristio i ovaj meč kao trening pred odlazak na Kup Radivoja Koraća, na kojem će zaigrati u srijedu protiv Spartaka iz Subotice.

U duelu protiv Čačana crno-bijeli su kontrolisali rezultat od prve do posljednje četvrtine i samo u jednoj nisu postigli 30 poena. Matijas Lesor ponovo je dominirao sa 19 poena, Tristan Vukčević je kao startni krilni centar ubacio 16, a Aleksa Avramović je bio inspirisan protiv svog nekadašnjeg tima i ubacio 13 poena uz tri trojke, od kojih jednu sa pola terena - uz zvuk sirene na isteku treće četvrtine.

Crno-bijele je u ritam uveio plejmejker Jam Madar, koji je ubacio 16 poena uz samo jedan promašaj iz igre (3/3 za tri), u dugačkom nizu dvocifrenih igrača među crno-bijelima bili su i Kevin Panter, Danilo Anđušić sa po 11 i Uroš Trifunović sa 10. Bivši centar Partizana Đorđe Gagić ubacio je 22 poena uz osam skokova i predvodio otpor ekipe trenera "Džolija" Mijatovića, ali ni mnogo jače ekipe ne mogu da se ozbiljnije suprotstave crno-bijelima dok su u ovako strašnom naletu i u Evroligi i u ABA ligi.

Partizan odlazi na "jadransku" pauzu zbog Kupa i utakmica reprezentacija sa skoro 17-2, dok je Zvezda drugoplasirana sa 17-1.

20:54

Ovako je bilo u Pioniru u nedjelju

20:44

Kraj utakmice, pobjeda Partizana 114:84

Detalje o meču pročitajte klikom na "Uvodna vijest".

20:39

Partizan očekivano probio "stotku"

Dante Egzum ubacio je trojku četiri minuta prije kraja za 102:77

20:24

Avramović sa pola uz zvuk sirene

Aleksa Avramović naskočio je praktično na polovini terena i pogodio protiv svog bivšeg tima uz zvuk sirene za kraj treće četvrtine - 82:66.

Gagić i Hejl su pokrenuli seriju gostiju u finišu treće deonice, ali su crno-beli ponovo našli način da reaguju, kao i svaki put do sada. Pogledajte odakle je Avramović pogodio.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:13

Avramović ostaje sam i kažnjava svoje Čačane

I Partizanov "motor" Aleksa Avramović takođe je ponikao u Borcu i kaznio je lošu odbranu svog nekadašnjeg tima trojkom za 66:53, a u sledećem napadu iz daljine je pogodio i Naneli, za 69:53.

Izvor: MN PRESS

20:02

Tristan Vukčević za tajm-aut Čačka

Partizanov krilni centar pogodio je iz daljine za rutinskih 57:41 za crno-bele, na šta je trener Borca "Džoli" Mijatović pozvao tajm-aut. U toku je 22. minut.

Izvor: MN PRESS

19:42

- Na poluvremenu, Partizan vodi 48:39 -

Crno-beli su ubacili šest trojki, ali su pogodili čak 13 od 16 šuteva za dva poena. Dok Đorđe Gagić (13 poena) i Hanter Hejl (14 poena) praktično sami "vuku" Čačane, u Partizanu je zasad najbolji Jam Madar sa 10 poena - i to pogođenih bez promašaja

19:29

Borac ne pušta Partizanu preveliku prednost

Dok odmiče druga četvrtina, crno-beli mirno vode, a Borac nalazi način da ta prednost iznosi "podnošljivih" 10 poena. U ovom trenutku je 40:30, a do poluvremena je još pet minuta.

19:20

Na kraju prve četvrtine, Partizan vodi 30:21

19:17

Partizan vodi, ali Hanter Hejl se ne predaje

Ukupno je već viđeno sedam trojki - četiri crno-belih, tri gostiju. I ovu je za Borac ubacio Hanter Hejl, a onda je Kevin Panter pogodio uz faul za 21:15. U toku je šesti minut

Izvor: MN PRESS

19:06

Počelo je!


Partizanova startna petorka Madar - Panter - Naneli - Vukčević - Lesor povela je na startu poenima Madara 7:4 i 10:7. U međuvremenu je Hanter Hejl pogodio daleku trojku za Čačane

18:22

Poslije ovog meča oba tima idu u Niš

Nakon večerašnje utakmice, oba tima pripremaće se za put u Niš, na završnicu Kupa Radivoja Koraća. Partizan će u sredu, 15. februara igrati od 18 časova protiv Spartaka iz Subotice, a Borac će dan kasnije igrati protiv Zvezde, takođe od 18.

Istorijska senzacija bi bila ako u petak ne budemo gledali "večiti derbi" Partizana i Crvene zvezde u polufinalu u Čairu.

Izvor: MN PRESS

18:18

Rivali sa suprotnih krajeva tabele

Partizan dočekuje ovaj meč sa skorom 16-2 i sa osam uzastopnih "jadranskih" pobeda. Na drugoj strani, Borac je na učinku 4-13, ispod njega na tabeli je samo MZT sa 3-16. I to dovoljno govori o tome koliki su crno-beli favoriti.

18:16

Borac prošao agoniju u prošlom kolu

Borac je u prošlom kolu izgubio od Cibone kod kuće (83:84) uz velike "kadrovske" probleme i veliki broj igrača koji nisu mogli da nastupe. Čačani su tako nastupili sa samo sedam igrača, a među njima bili su Đorđe M. Ćurčić 2005. godište, plejmejker Đorđe V. Čurčić 2004. godište odigrao je čak 34 minuta i ubacio 14 poena, a krilni centar Pavle Nikolić 2005. godište proveo je na terenu 37 minuta. Takođe, ceo taj meč odigrao je bivši Partizanov đak Miloš Glišić i şvih 40 minuta bio na parketu.

Na slici: Trener Borca Dejan "Džoli" Mijatović

Izvor: MN PRESS

18:11

Partizan ponovo u "Pioniru"

Biće ovo treći meč crno-belih u hali "Aleksandar Nikolić" u 2023. godini. Prvi su odigrali u Evroligi, na gostovanju Crvenoj zvezdi, potom su na istom mestu ugostili Mornar 29. januara i takođe pobedili.

Izvor: MN PRESS

18:08

Željko Obradović protiv "svojih"

Partizanov rival večeras će biti matični tim Željka Obradovića u njegovoj igračkoj karijeri. U Borcu iz Čačka on je stekao reputaciju, odrastao kraj legendi svog grada Dragana Kićanovića i Radmila Mišovića i u klubu iz hale kraj Morave konstantno mu izražavaju zahvalnost zbog pomoći.

Izvor: MN PRESS

18:06

Dobro došli u tekstualni prenos

Duel Partizan - Borac Čačak počeće u 19 časova, u hali "Aleksandar Nikolić"

UKRATKO

  • Partizan - Borac 114:84
  • Crno-bijeli spremni za Kup u Nišu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije