• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOGDAN ODBIO 18.000.000 DOLARA, IDE IZ ATLANTE: Hoće NBA titulu, a takvog igrača želi pola NBA lige!

Autor Haris Krhalić

Ide!

 Bogdanović ide iz Atlante Izvor: Profimedia

Kako prenose američki novinari Majkl Skoto i Lorin Vilijams, poslije dolaska Kvina Snajdera na mjesto trenera Atlante Bogdan Bogdanović je odlučio da odbije novi ponuđeni ugovor od strane Hoksa i da postane slobodan agent na kraju ove sezone. On ima opciju da automatski produži ugovor sa svojim sadašnjim timom za godinu dana i inkasira 18.000.000 dolara naredne sezone, ali će to odbiti.

"Bogdan Bogdanović će vjerovatno biti slobodan agent ovog ljeta. Da bi to uradio odbiće "igračku opciju" vrijednu 18.000.000 dolara. Ono što je interesantno je da Bogdan može da dobije takav novac i na drugom mjestu. Pogledajte šutere kao što su Davis Bertans, Džo Heris i malik Bizli i njihove ugovore", rekao je Majkl Skoto. 

Bogdanović je NBA karijeru počeo 2017. godine u Sakramento Kingsima i tu je odigrao tri sezone. Ostao je u ekipi do 2020. kada je potpisao četvovorodišnji ugovor vredan 72.000.000 dolara sa Atlantom. U prethodne tri sezone bio je jako važan šraf u ekipi, ali poslije dolaska Dežontea Mareja jasno je da je tek treća opcija u bekovskoj rotaciji ovog tima. 

Dugo se spominjalo da ga u timu žele LA Lejkersi, zbog pokušaja da ga dovedu na nelegalan način su kažnjeni bivši NBA šampioni Milvoki Baksi, a interesovanje za Bogdanovića uglavnom pokazuju timovi koji se bore za titulu i treba im neko ko bi sa klupe mogao konstantno da donosi poene i ubacuje šuteve. Do kraja ove sezone Bogdanović svakako ostaje u Atlanti gde ove godine prosječno daje 14,5 poena. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC