• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan Bogdanović na raskrsnici - koferi su već spakovani! Odlučujući sati prelaznog roka u NBA, traži ga više klubova

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bogdan Bogdanović ima najmanje četiri interesenta, ali na kraju možda i ostane u Atlanti.

 Bogdan Bogdanović na raskrsnici - koferi su već spakovani! Odlučujući sati prelaznog roka u NBA, traži ga više klubova Izvor: Profimedia

Danas je posljednji dan prelaznog roka u NBA ligi, što znači da nas očekuje veliki broj sklopljenih poslova. VIdjeli smo već da su naslove u toku noći pokupili Kevin Durent u Finiksu, Rasel Vestbruk u Juti, kao i Malik Bizli u Lejkersima samo iz drugih razloga, a dok čekamo da Jokićev Denver reaguje i konačno dovede neko pojačanje - za to vrijeme stižu informacije da bi Bogdan Bogdanović mogao da pakuje kofere i napusti Atlantu.

Bogdanović u ugovoru sa Hoksima ima "igračku opciju" za narednu sezonu tešku 18 miliona evra i zbog toga je vrlo interesantna kratkoročna opcija na košarkaškoj "pijaci", pa neće biti veliko iznenađenje ako ga Hoksi trejduju do kraja večeri - preciznije prelazni rok se zatvara do 21.00 u Srbiji.

Prvobitno se spominjalo da bi Bogdanović mogao u Lejkerse, međutim poslije toliko trejdova tokom noći djeluje da su ta vrata zatvorena, a za sada se spominje još nekoliko klubova. Prvenstveno su to Klivlend, Dalas i Finiks.

Za sada nema informacija kojoj od ovih opcija je Bogdanović najbliži, a kao što je to obično slučaj u NBA - za malo šta se pitaju sami košarkaši (sem kad su u pitanju superstarovi). Sada je na Atlanti da procijeni da li u razmjeni za Bogdanovića može da dobije ono što joj nedostaje - eventualno pikove na draftu - i da li neka od ekipa koja se bori za šampionski prsten želi da u svojim redovima vidi Srbina kao djelić koji im nedostaje.

Ove sezone Bogdanović u prosjeku postiže 15,2 poena, odnosno još 3,5 skokova i 3,1 asistenciju. Prethodno je tri sezone igrao za Sakramento, a od 2020. je u Hoksima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC